Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ένοχος ο γιατρός του Νάιδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε ο χειρούργος του Γιώργου Νάιδα όπου του επιβλήθηκε 2ετής φυλάκιση με 3ετή αναστολή με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Με την απολογία του κατηγορουμένου χειρουργού και τις αγορεύσεις των δικηγόρων των δυο πλευρών συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου η δίκη για το θάνατο του 33χρονου Γιώργου Νάιδα, μετά από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του σε γέφυρα στο δρόμο προς το αεροδρόμιο Νάξου, το βράδυ της 6ης Αυγούστου 2008.



Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η οικογένεια του Γιώργου Νάιδα, μέσω του δικηγόρου της, Γιώργου Θωμά, δήλωσε: "Αισθανόμαστε δικαιωμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου"

Ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης από την πλευρά του χειρουργού, που θα εκδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Σύρου, όπως εκτιμάται, το φθινόπωρο του 2014.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νέος ξεψύχησε λίγα λεπτά πριν την άφιξη του πλωτού Δημήτριος Κ. τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου στο λιμάνι της Σύρου κατά τη διακομιδή του από τη Νάξο στο Νοσοκομείο της Σύρου.

Ο θάνατος του Γιώργου Νάιδα είχε συγκλονίσει πολύ κόσμο, ο άτυχος νέος ήταν ευρύτερα γνωστός λόγω της συμμετοχής του στο reality "Bar".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.