Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν ξέρω σε ποια σχολή έχω περάσει»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ακόμη δεν ξέρω σε ποιά σχολή έχω μπει καθώς δεν έχει περαστεί η τελική μου βαθμολογία λόγω των επιπλέον μορίων τα οποία περιμένω από τις αθλητικές μου επιδόσεις. Για μένα έχει χαθεί το εξάμηνο» λέει ο Γιώργος, πρωτοετής φοιτητής του ΕΜΠ, ο οποίος προσπαθεί να αναπληρώσει το χαμένο ακαδημαϊκό χρόνο πηγαίνοντας από τμήμα σε τμήμα παρακολουθώντας σκόρπια κοινά μαθήματα όπως τα μαθηματικά και η Φυσική.

Χωρίς τέλος είναι ο γολγοθάς των φοιτητών στα δύο μεγαλύτερα ιδρύματα της χώρας. Οι φοιτητές του ΕΚΠΑ δέχτηκαν ακόμα ένα χτύπημα έπειτα από την απόφαση των διοικητικών υπαλλήλων να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι αύριο, Παρασκευή. Ούτε όμως και για όσους φοιτούν στο ΕΜΠ τα πράγματα είναι καλύτερα.

Το χαμόγελο ανακούφισης των φοιτητών από την ανακοίνωση του Πολυτεχνείου ότι χθες ήταν η πρώτη ημέρα εγγραφών πάγωσε στα χείλη τους όταν έφτασαν στις γραμματείες για να ανακαλύψουν ότι οι περισσότερες δεν λειτουργούσαν. Το προσωπικό ήταν ελάχιστο και στις επτά από τις εννέα σχολές δεν πραγματοποιούνταν εγγραφές.






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.