Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ζητήθηκε η συνδρομή της Κύπρου για τον Μπεν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε το απόγευμα του Σαββάτου, ότι η Κυπριακή Αστυνομία έλαβε μήνυμα από την Ιντερπόλ Ελλάδας, με το οποίο ζητεί να εξετασθούν πληροφορίες ότι ο Μπεν Νίνταν, που εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια στην Κω, όταν ήταν ενάμιση έτους, είναι πιθανό να βρίσκεται στην Κύπρο.


Οι πληροφορίες στηρίζονται σε βίντεο που τράβηξε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Κω, το περασμένο Πάσχα, σε εκκλησία στη Λεμεσό, στο οποίο εμφανίζεται ένας νεαρός που μοιάζει εκπληκτικά με το σκίτσο που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιάρντ, για τον εικοσιτετράχρονο σήμερα Μπεν.Ο νεαρός εμφανίζεται στο βίντεο με τους γονείς του, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι Ρομά.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η υπόθεση βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια διερεύνησης και ότι έχουν ήδη κινητοποιηθεί όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα. Πρόσθεσε ότι οι έρευνες θα αρχίσουν από τη Λεμεσό και ίσως να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές και ότι αν χρειαστεί θα ζητηθούν επιπρόσθετες διευκρινίσεις από την Ιντερπόλ."Το σημαντικό", είπε ο κ. Αγγελίδης," είναι οι όποιες πληροφορίες να εξεταστούν το συντομότερο δυνατό, ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.