Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Απαιτούν να πληρώσει το χαράτσι του ιδιοκτήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Του χρέωσαν στο λογαριασμό ΔΕΗ του σπιτιού του, το χαράτσι του ιδιοκτήτη από το κατάστημα που νοίκιαζε ένα χρόνο πριν!

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε στο enikos.gr ο κύριος Διονύσιος Καμιλλέρης ο οποίος πριν από ένα χρόνο υποχρεώθηκε να κλείσει το κατάστημα ρούχων που είχε νοικιάσει λόγω της κρίσης.

Όπως διηγείται ο ίδιος, είχε φροντίσει όταν πριν από ένα χρόνο ακριβώς, τον Σεπτέμβριο του 2012, έκλεισε το κατάστημά του να έχει ξεχρεώσει όλους τους λογαριασμούς τους, ανάμεσα σε αυτούς και τη ΔΕΗ. Όμως, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, έως εκείνη την ημέρα, δεν είχε πληρώσει ούτε ευρώ για το χαράτσι του καταστήματος με αποτέλεσμα να έχει μαζευτεί το ποσό των 6.230 ευρώ.

Η περιπέτεια του κυρίου Καμιλλέρη ξεκίνησε ένα μήνα πριν –ένα χρόνο δηλαδή μετά το κλείσιμο του καταστήματος. Με έκπληξη διαπίστωσε ότι στο λογαριασμό της ΔΕΗ του …σπιτιού του έχει χρεωθεί επιπλέον του ρεύματος το ποσό των 402,92 ευρώ. Το ποσό αυτό σύμφωνα με τον αναλυτικό λογαριασμό προέρχεται από τον αριθμό παροχής του καταστήματος του οποίου ήταν ενοικιαστής! Με λίγα λόγια, του ζητούν να πληρώσει το χαράτσι του πρώην ιδιοκτήτη του που προφανώς έως σήμερα δεν έχει ξεπληρώσει το χρέος του.

Όπως μας εξήγησε, κατέφυγε τόσο στο υποκατάστημα της ΔΕΗ που ανήκει το κατάστημα στη Γλυφάδα, όσο και στο υποκατάστημα του Κορωπίου απ΄ όπου εκδόθηκε ο συγκεκριμένος λογαριασμός. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν ότι έχουν λάβει αυτές τις εντολές και να ζητήσει εξηγήσεις από τον κ. Βενιζέλο! Στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει άκρη από το υπουργείο Οικονομικών αλλά εκεί δήλωσαν αναρμόδιοι και τον παρέπεμψαν ξανά στη ΔΕΗ Γλυφάδας.

Το enikos.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τις δύο ΔΕΗ, καλώντας σε όλους τους πιθανούς τηλεφωνικούς αριθμούς εξυπηρέτησης πελατών αλλά και διευθύνσεων, ανεπιτυχώς. Κανένας δεν σήκωσε –όσο κι αν τις αφήσαμε να καλούν- καμία από τις τηλεφωνικές κλήσεις. Έτσι στάθηκε αδύνατον να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν να χρεώνεται ένας συνεπής πολίτης –ένα χρόνο μετά – χρέη ενός άλλου πολίτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κύριος Καμιλλέρης, μετά το κλείσιμο του καταστήματός του είναι άνεργος όπως και η σύζυγός του ενώ μεγαλώνουν δύο μικρά παιδιά.

Όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την υπόθεση είναι στη διάθεση του enikos.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.