Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Έρωτας... από ψηλά, χρόνια δεν κοιτά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρήκε το ταίρι της με μερικά εκατοστά διαφορά.

Το ψηλότερο μοντέλο του κόσμου βρήκε τελικά τον έρωτα της ζωής του... δέκα εκατοστά πιο κάτω από το πηγούνι της!

Η 34χρονη Amazon Eve από το Turlock της Καλιφόρνιας, που έχει ύψος κάτι παραπάνω από 2 μέτρα ερωτεύτηκε τον 60χρονο Dennis Hargrove από το Λος Άντζελες.

Ο Dennis, το ύψος του οποίου είναι κοντά στο 1,90 μ. και ζει στο Λος Άντζελες δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα που είναι με μια ψηλότερη από αυτόν γυναίκα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ότι ο Dennis άρχισε να εργάζεται ως λογιστής της και τα βέλη του έρωτα τούς χτύπησαν σχεδόν αμέσως.



«Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε μιλούσαμε για φόρους. Δε θα το έλεγες και ιδιαίτερα ρομαντικό ραντεβού. Όταν όμως τόν άκουσα να μιλάει γαλλικά έχασα τον κόσμο... Θυμήθηκα τον καιρό που ήμουν μόνη μου στο Παρίσι και ήθελα να έχω ένα σύντροφο. Ξεχωρίζει από όλους τους άλλους άντρες που έχω βγει».



«Έχω βγει και με πιο κοντούς άντρες, όπως για παράδειγμα με έναν κωμικό που το ύψος του δεν ξεπερνούσε το 1,60 μ. Όμως οι πιο κοντοί άντρες με έβλεπαν σαν υποκατάστατο της μητέρας τους, ενώ οι λίγο πιο ψηλοί που έβγαινα ήταν ή πιο μεγάλης ηλικίας ή βαρετοί και δε μπορούσα καν να τούς κοιτάζω στα μάτια» πρόσθεσε.

«Πίστευα ότι δε θα έβρισκα ποτέ την πραγματική αγάπη» είπε ακόμη.



Η Eve που έχει εργαστεί και ως personal trainer, είναι μοντέλο και ηθοποιός πια και βγάζει χρήματα ακόμη χρεώνοντας 400 δολάρια την ώρα για να... παλέψει με όποιον άντρα θέλει, αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.