Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Επέστρεψαν τα «χρυσά» κορίτσια!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος οι κοπέλες της Εθνικής ομάδας πόλο Νεανίδων.

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος έφτασαν το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας πόλο Νεανίδων, μετά το Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης.

Σε κλίμα ενθουσιασμού και με τους δικούς τους ανθρώπους να τις περιμένουν επέστρεψαν οι Νεανίδες μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους και ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, ο έφορος της Ομοσπονδίας, Χαράλαμπος Τρούλος και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδού, υποδέχτηκαν τα κορίτσια με θερμά χειροκροτήματα.

Για την εμπειρία της κατάκτησης της πρώτης θέσεις και την πίστη που υπήρχε σ’ αυτή την ομάδα μίλησε η Ελευθερία Πλευρίτου, τονίζοντας πως είναι απαραίτητη η βοήθεια της πολιτείας για την προετοιμασία, αφού τα προβλήματα με το παγωμένο νερό συνεχίζονται:

«Για ακόμα μια φορά η Ελλάδα βρίσκεται στο υψηλότερο βάθρο μιας διεθνούς διοργάνωσης και είμαστε πολύ χαρούμενες και περήφανες γι’ αυτό. Πιστεύαμε από την αρχή ότι θα τα πάμε καλά, βλέπαμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι ήμασταν καλύτερες και, τελικά τα καταφέραμε»

«Πιστεύω πως μπορούμε να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο και στα επόμενα τρία χρόνια, όπου γίνεται η Ολυμπιάδα, αρκεί να δουλέψουμε σωστά, όπως δουλεύουμε και τώρα.

Το μόνο που χρειαζόμαστε από την Πολιτεία είναι ένα κατάλληλο περιβάλλον για προπόνηση, δηλαδή μια καθαρή πισίνα και ζεστό νερό στις ντουζιέρες, καθώς το νερό ήταν παγωμένο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε μπάνιο».

Από την άλλη, η Ιωάννη Χυδηριώτη αναφέρθηκε στην στήριξη που υπήρξε απ’ τις οικογένειές των αθλητριών, τονίζοντας πως στόχος είναι η εκπλήρωση του Ολυμπιακού ονείρου:

«Μας στήριξαν πάρα πολύ οι γονείς μας, οι οποίοι ήταν μαζί μας. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχαμε κοντά μας δικούς μας ανθρώπους, που ξέρανε τι είχαμε τραβήξει».

«Για μένα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα όνειρο, το οποίο ελπίζω να πραγματοποιηθεί. Βέβαια, είναι κάτι πολύ μακρινό αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα το σκεφτόμαστε. Ελπίζω να φτάσουμε εκεί μια μέρα».
Επέστρεψαν τα «χρυσά» κορίτσια!


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.