Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Στα... τυφλά λειτουργεί το σύστημα εισροών εκροών στα πρατήρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανέτοιμη η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων.

Στα… τυφλά λειτουργεί το σύστημα εισροών εκροών στα πρατήρια καθώς δύο εβδομάδες μετά την έναρξη εφαρμογής του, η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων δεν έχει ακόμη έτοιμη την ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποδοχή και επεξεργασία των στοιχείων.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, μπορεί το περιβόητο σύστημα εισροών- εκροών να το έχουν παραγγείλει το 90% των πρατηρίων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, τα δεδομένα ωστόσο που συλλέγει, για το πόσα δηλαδή καύσιμα αγόρασε ο βενζινοπώλης και πόσα πούλησε, δεν αποστέλλονται πουθενά, προκειμένου κάποιος να τα επεξεργαστεί, και να διαπιστώσει ποιος λέει αλήθεια ή όχι.

Στις 28 Αυγούστου, πρεμιέρα εφαρμογής του συστήματος, το υπ. Οικονομικών είχε ανακοινώσει ότι το κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα για την υποδοχή των στοιχείων θα έχει ανοίξει στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, και ότι μέχρι και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου θα είναι σε θέση και να καταγράφει τις κινήσεις εισροών- εκροών του όγκου καυσίμων από τα πρατήρια.

Μέχρι και την Παρασκευή τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είχε γίνει, με παράγοντες της ΓΓΠΣ να μιλούν για τεχνικά προβλήματα περισσότερα απ’ όσα αρχικά υπολόγιζαν, τα οποία και τους οδήγησαν σε καθυστέρηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.