Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τρέξε να… σώσεις την αρκούδα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Αρκτούρος συμμετέχει στον 31ο Κλασσικό Μαραθώνιο.

Ο Αρκτούρος συμμετέχει την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013, στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών ως επίσημη συνεργαζόμενη ΜΚΟ. Η συμμετοχή της οργάνωσης στον Μαραθώνιο είναι μια συμβολική κίνηση για τη συμμετοχή και την προώθηση της ιδέας της άγριας ζωής σε ακόμη περισσότερους πολίτες και υποστηρικτές. Ο Αρκτούρος αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος, τρέχει για τις αρκούδες, προχωρεί σε ένα πράσινο και υγιές μέλλον.

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε τη συνδρομή και την υποστήριξή σας για να εξασφαλίσουμε την οικονομική βιωσιμότητα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο τα σημαντικά περιβαλλοντικά προγράμματα που είναι σε εξέλιξη, τις δράσεις μας, τη λειτουργία των καταφυγίων, του κτηνιατρικού σταθμού και του κέντρου ενημέρωσης. Τρέξε στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και βοήθησε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να συνεχίσει να λειτουργεί!», αναφέρει η οργάνωση σε ανακοίνωσή της.

Κάθε δρομέας που θα τρέξει σε μία από τις τρεις ομάδες ενισχύει τις δράσεις της οργάνωσης, καθώς 10€ από το κόστος συμμετοχής κάθε δρομέα στον αγώνα θα διατεθούν ως δωρεά στον Αρκτούρο.

Η οργάνωση θα συμμετάσχει την 10 Νοεμβρίου 2013 στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση με τρεις ομάδες:

1) Την ομάδα της αρκούδας στα 5 χλμ.
2) Την ομάδα του ελληνικού ποιμενικού στα 10 χλμ
3) Την ομάδα του λύκου στο Μαραθώνιο Δρόμο των 42 χλμ.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Αρκτούρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.