Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήρια Τσίπρα για την Εθνική Ομάδα Κολύμβησης ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για την επιτυχημένη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖα Αλέξης Τσίπρας στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, με αφορμή την επιτυχημένη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης των ΑμεΑ «Μόντρεαλ 2013»

«Πρόκειται για μια παρουσία που μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια, μια περίοδο που η χώρα μας και οι πολίτες της έχουμε ανάγκη από τέτοια παραδείγματα ψυχικής δύναμης, αλλά και μεθοδικής δουλειάς», αναφέρει ο κ. Τσίπρας στη συγχαρητήρια επιστολή του.

Ακολουθεί η επιστολή:

«Προς
Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες
Εθνική Ομάδα Κολύμβησης ΑμεΑ
Θα ήθελα να σας απευθύνω εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ιδιαίτερα επιτυχημένη σας παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης των Αμεα «Μόντρεαλ 2013». Πρόκειται για μια παρουσία που μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια, μια περίοδο που η χώρα μας και οι πολίτες της έχουμε ανάγκη από τέτοια παραδείγματα ψυχικής δύναμης, αλλά και μεθοδικής δουλειάς. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αγώνες και θέλουμε να γνωρίζετε ότι η ουσιαστική στήριξή μας στον αθλητισμό ατόμων με αναπηρία, αλλά και σε καθέναν από εσάς προσωπικά είναι δεδομένη.
Αλέξης Τσίπρας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.