Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ακούσιος «επιδειξίας» σε αεροπλάνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δικαιολογήθηκε μιλώντας για φαγούρα…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για έναν άνδρα από τη Γιούτα των ΗΠΑ ο οποίος άνοιξε το παντελόνι του και… γνωρίστηκε πολύ καλά με τους υπόλοιπους επιβάτες ενώ βρισκόταν μέσα σε αεροπλάνο που πετούσε από τη Μινεάπολις στο Σολτ Λέικ Σιτι.

Ο 48χρονος Stuart Ronald Clarke βρισκόταν σε αεροπλάνο της Delta Air Lines όταν άρχισε να τρίβει το παντελόνι του στο σημείο των γεννητικών οργάνων, στη συνέχεια το άνοιξε και αποκαλύφθηκε στους υπόλοιπους επιβάτες.

Μία γυναίκα ανέφερε το περιστατικό στην αεροσυνοδό, η οποία με τη σειρά της επικοινώνησε με την αστυνομία του αεροδρομίου στο Σολτ Λέικ Σίτι για να αναζητήσουν τον άνδρα όταν το αεροσκάφος θα προσγειωνόταν.

Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν εκείνη την ώρα τον Clarke γιατί εκείνος έφυγε χωρίς καν να παραλάβει τις αποσκευές του, όπως γράφει η Daily Mail.

Η αστυνομία παρέλαβε τις αποσκευές του και μέσω αυτών τον εντόπισε δύο ημέρες αργότερα και τον ανέκρινε για το περιστατικό, που είχε συμβεί το Νοέμβριο του 2012.

Ο Clarke είπε στην αστυνομία πως τον έπιασε πονοκέφαλος στο Άμστερνταμ, την αφετηρία του ταξιδιού του. Για να ανακουφιστεί έκανε μασάζ με έλαιο μέντας στο μέτωπό του. Στη συνέχεια, μετά την προσγείωση στη Μινεάπολις, άλλαξε αεροπλάνο και επιβιβάστηκε στην πτήση για Σολτ Λέικ Σίτι. Κατά τη διάρκεια της πτήσης πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου όπου, όπως είπε στην αστυνομία, προφανώς ακούμπησε τα γεννητικά του όργανα, με αποτέλεσμα, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, να μεταφερθεί το μινθέλαιο από τα χέρια του στο πέος του.

Όταν επέστρεψε στο κάθισμά του άρχισε να νιώθει κάψιμο. Έβαλε στα πόδια του το μπουφάν του για να «κρατηθεί ζεστός» και άρχισε να ξύνεται… Όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε γιατί δεν πήγε στην τουαλέτα για να το κάνει αυτό, ο 48χρονος είπε πως δεν θα βοηθούσε γιατί το νερό επιδεινώνει την κατάσταση. Σύμφωνα με την κατάθεση του Clarke, άνοιξε το παντελόνι του και ξεγυμνώθηκε.

Έρευνα στις αποσκευές του που κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο, έδειξε πως μετέφερε διάφορα τρόφιμα και γλυκά και δυο μικρά δοχεία με την επιγραφή «Olbas Oil». Το ένα δοχείο έγραφε πως το λάδι ήταν εισπνεόμενο και αποσυμφορητικό και το άλλο πως δρα ανακουφιστικά στον πόνο σε απευθείας επαφή με το δέρμα.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν τα δοχεία και είπαν πως μύριζαν ευκάλυπτο και μέντα.

Η υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο καθώς στις 14 Αυγούστου εκδόθηκε ένταλμα έρευνας που δίνει στους ομοσπονδιακούς πράκτορες τη δυνατότητα να κατάσχουν το έλαιο που βρέθηκε στις αποσκευές του Clarke. Το ένταλμα αναφέρει πως με τα έλαια μπορεί να τεκμηριωθεί η διάπραξη πλημμελήματος στο αεροσκάφος…



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.