Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Συνεργασία της ΕΛΑΣ με τη δημοτική αστυνομία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στην πόλη των Χανίων.
Η συνδρομή των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στο έργο της δημοτικής αστυνομίας, για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2013, οπότε και οι αρμοδιότητες που έχουν ανατεθεί με διατάξεις νόμων ή κανονιστικών πράξεων στη δημοτική αστυνομία θα ασκούνται από την ΕΛΑΣ, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων.

Όπως αποφασίστηκε θα υπάρξει άμεση συνδρομή και υποστήριξη των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ στο έργο της δημοτικής αστυνομίας, προκειμένου να επιτευχθεί αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στην πόλη των Χανίων και στις περιαστικές περιοχές, ενόψει μάλιστα της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου. Επίσης, η ΕΛΑΣ θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους για την καταπολέμηση της επαιτείας και του παραεμπορίου στην παλιά πόλη και στις παραλίες του δήμου.

Πέρα από τα μέτρα, τονίστηκε και η ευθύνη που έχουν οι πολίτες, ώστε η πόλη να εξακολουθήσει να «λειτουργεί» ομαλά, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται παραβατικές συμπεριφορές στο κέντρο των Χανίων, κυρίως οδηγών που αγνοούν διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, παρκάροντας τα οχήματα τους σε διπλές σειρές, σε θέσεις στάθμευσης και πάνω σε μπάρες πρόσβασης ΑμεΑ και σε χώρους που δεν επιτρέπεται η στάθμευση.

«Σε αυτό το μεταβατικό διάστημα, στέλνω το μήνυμα ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί με αυστηρότητα», δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.