Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Γενικό «λίφτινγκ» στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 280.000 ευρώ.

Γενικό «λίφτινγκ» σε πεζοδρόμια της πόλης με στόχο να αποκατασταθεί η προσβασιμότητα τους επιχειρεί ο δήμος Χανίων.

Το έργο θα δημοπρατηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ο προϋπολογισμός του είναι 280.000 ευρώ. Παρεμβάσεις θα γίνουν στα πεζοδρόμια των οδών Κισσάμου, Σελίνου, Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Ελευθερίου Βενιζέλου, Ανδρέα Παπανδρέου, Παπαναστασίου, στα πεζοδρόμια της δημοτικής αγοράς, στον παραλιακό δρόμο προς την Πύλη της 'Αμμου στη συνοικία της Χαλέπας, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στις οδούς Ζυμβρακάκηδων, Κυδωνίας, Αποκορώνου, στο πεζοδρόμιο του παραποτάμου Κλαδισού και στις εισόδους των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Στις 10 Σεπτεμβρίου θα γίνει και η δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση Οδοστρώματος από εργασίες διέλευσης Αγωγού» με αρχικό προϋπολογισμό 271.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην επισκευή τμήματος της Ακτής Ενώσεως, στο παλιό λιμάνι ,μετά από πρόσφατη διέλευση του αγωγού λυμάτων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης στην περιοχή των ενετικών Νεωρίων.

Το έργο αυτό είναι ενταγμένο στο πλαίσιο γενικότερων παρεμβάσεων, που προγραμματίζει ο δήμος Χανίων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο στον Ενετικό Λιμένα και περιλαμβάνεται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, με τη χρηματοδότηση του να προέρχεται από ίδιους πόρους του Λιμενικού Ταμείου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.