Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Σχολικά είδη για τα παιδιά αδύναμων οικογενειών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια πρωτοβουλία από το δήμο Πατρέων.

Σχολικά για τα παιδιά των αδύναμων οικογενειών συγκεντρώνει ο δήμος της Πάτρας. Η αντιδημαρχία Εθελοντισμού του δήμου της αχαϊκής πρωτεύουσας, για μία ακόμα χρονιά συγκεντρώνει σχολικά είδη προκειμένου να σταθεί στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων οικογενειών και να τους προσφέρει μια ανάσα ανακούφισης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη, έστειλε επιστολές στον εμπορικό σύλλογο, στον σύλλογο βιβλιοπωλών καθώς και σε εταιρίες σχολικών ειδών προσκαλώντας τους να συμβάλλουν στην συγκεκριμένη δράση.

Παράλληλα η κυρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη καλεί τους εθελοντές της «Ομάδας Ε» αλλά και όσους δημότες επιθυμούν, να προσφέρουν σχολικό υλικό όπως τετράδια, μολύβια, στυλό, κασετίνες, τσάντες κ.λ.π.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αντιδήμαρχος «Κατανοούμε πως η εποχή είναι για όλους δύσκολη. Σκοπός είναι να συγκεντρώσουμε λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους».

Η συγκέντρωση του υλικού θα πραγματοποιείται στο Γραφείο Εθελοντισμού (Πλατεία Γεωργίου Α’, Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, 5ος όροφος) τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 16:00 μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Η αντιδημαρχία Εθελοντισμού θα προσφέρει τα σχολικά είδη στον Κοινωνικό Οργανισμό του δήμου Πατρέων.


Πηγή: http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.