Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούν οι δικαιούχοι.

Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τις επιδοτούμενες από το ΕΣΠΑ θέσεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνισης Επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής».

Η αίτηση συμμετοχής διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της ΕΤΤΑΑ (www.eetaa.gr). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 2/8/2013 -έως τις 14:00.

Η «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορεί να υποβληθεί, ταχυδρομικώς ή με courier, σε φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στις εξής διευθύνσεις:

1. Γραφεία Αθηνών
(Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα) ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΡΗΤΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ, ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

2. Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας
(Πολυτεχνείου 39, 7ος όροφος – Τ.Κ. 54626, Θεσσαλονίκη) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

3. Γραφείο Θεσσαλίας (Αλ. Παπαναστασίου 33, 5ος όροφος - Τ.Κ. 41222, Λάρισα) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Οι προϋποθέσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μόνο γυναίκες που είναι μητέρες βρεφών, νηπίων, παιδιών και έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους - μέλους της Ε.Ε. ή είναι ελληνίδες ομογενείς ή αλλοδαπές από τρίτες χώρες και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι άνδρες στους οποίους έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών τους και εκείνοι που βρίσκονται σε χηρεία.

Οι μητέρες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
α) να είναι άνεργες ή β) να εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ή γ) να είναι αυτοαπασχολούμενες.

Το οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει τις 30.000 για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, 35.000 για μητέρες που έχουν 3 ή 4 παιδιά και 40.000 για μητέρες που έχουν 5 παιδιά και άνω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.