Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

«Έχτισαν» πτώμα γυναίκας μέσα στο σπίτι της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εντοπίστηκε 28 χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

Ο κρυμμένος σκελετός μιας γυναίκας που ήταν αγνοούμενη επί 28 χρόνια ήρθε στο φως όταν ένα συνεργείο άρχισε να κατεδαφίζει ένα άδειο σπίτι στο Poughkeepsie της Νέας Υόρκης.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε πίσω από ένα «τοίχο» με γυψοσανίδες στο ισόγειο του σπιτιού όπου η γυναίκα ζούσε με τον σύζυγό της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ό,τι απέμενε από τη Joann Nichols βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι, τοποθετημένο μέσα σε μία πλαστική σακούλα και στη συνέχεια σε ένα πλαστικό κάδο.

«Το σώμα ήταν πια ένας σκελετός και τα χέρια ήταν δεμένα. Έλειπε επίσης ένα μεγάλο μέρος του κρανίου», δήλωσε η ιατροδικαστής.

Ο σφραγισμένος κάδος πίσω από τον ψευδο-τοίχο ίσως ήταν αρκετός για να μην γίνει έντονη η δυσοσμία της αποσύνθεσης, πρόσθεσε.

Η γυναίκα αναγνωρίστηκε με τη χρήση των οδοντιατρικών αρχείων και ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε μεγάλο τραύμα στο κεφάλι.

Η εξαφάνιση της 55χρονης δασκάλας δηλώθηκε το 1985 από τον σύζυγό της James Nichols. Σύμφωνα με την αστυνομία είχε δηλώσει την εξαφάνισή της όταν η γυναίκα του δεν πήγε σε ραντεβού στο κομμωτήριο. Την επόμενη ημέρα το αυτοκίνητο της οικογένειας εντοπίστηκε σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν η γυναίκα δεν βρέθηκε ποτέ και η υπόθεση παρέμεινε εδώ και περίπου 30 χρόνια ανοιχτή.

Ο James Nichols βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι στις 27 Δεκεμβρίου. Τις αρχές ειδοποίησαν οι γείτονες που είχαν θορυβηθεί καθώς δεν τον είχαν δει για μέρες. Πέθανε στα 82 του από φυσικά αίτια.

Η αστυνομία βρήκε το σπίτι γεμάτο προσωπικά αντικείμενα και σκουπίδια. Η υπόθεση θανάτου της γυναίκας παραμένει ανοιχτή και θα εξακολουθήσει να διερευνάται. «Είναι ασφαλές να πει κανείς πως ο James Nichols είναι ύποπτος», τόνισε εκπρόσωπος της.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.