Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αγέννητο μωρό κλωτσάει και τον... μπαμπά!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρωτοποριακή «ζώνη» προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις.
Για κάθε έγκυο η αίσθηση του μωρού που κινείται και κλωτσά μέσα στην κοιλιά της είναι μοναδική και οι στιγμές που το νιώθει της χαρίζουν την πιο τρυφερή συνειδητοποίηση του δεσμού με τη ζωή που μεγαλώνει μέσα της. Την ίδια εμπειρία θα ήθελαν μάλλον να νιώσουν και οι περισσότεροι μπαμπάδες που μπορούν να ψηλαφίσουν τις κινήσεις του μωρού αλλά μόνο ακουμπώντας στην κοιλιά της μαμάς.

Οι δύο γονείς θα μπορούν πλέον να μοιράζονται την εμπειρία και να νιώθουν με τον ίδιο τρόπο τα σκιρτήματα του αγέννητου παιδιού τους χάρη στη δουλειά μιας ομάδας Αμερικανών επιστημόνων, οι οποίοι ανέπτυξαν μια πρωτοποριακή ζώνη που επιτρέπει και στους μπαμπάδες να νιώσουν το μωρό να κλωτσά.

Η ζώνη αποτελεί το προϊόν της συνεργασίας των εταιρειών Huggies και Ogilvy & Mather Argentina.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται να φορούν μία τέτοια ζώνη τόσο η μέλλουσα μαμά όσο και ο μέλλων μπαμπάς. Οι δύο ζώνες συνδέονται και έτσι ο άνδρας μπορεί να νιώσει τις κινήσεις του παιδιού όπως ακριβώς τις νιώθει και η μαμά.

Το βίντεο καταγράφει και τις αντιδράσεις των μπαμπάδων που συγκινούνται και ξεσπούν σε δάκρυα καθώς νιώθουν το μωρό να κινείται.

Παραμένει άγνωστο το εάν οι ζώνες αυτές θα τεθούν σε μαζική παραγωγή στο προσεχές μέλλον.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.