Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ένα τελευταίο τραγούδι για την Anna που πεθαίνει...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονιστικό βίντεο με την 28χρονη που έφυγε από τη ζωή τρεις ημέρες μετά.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, μόλις τρεις ημέρες πριν το θάνατό της, η 28χρονη Anna Greenberg από την Αριζόνα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από μια σταρ του Χόλιγουντ που θαύμαζε για χρόνια.

Ήταν η Bette Midler που τηλεφώνησε στην Anna και της τραγούδησε το «Wind Beneath My Wings».

Στο βίντεο που τράβηξε ο αδελφός της Anna με το κινητό του τηλέφωνο, η νεαρή γυναίκα μιλά στη Midler η οποία της λέει: «Είσαι ένας άγγελος, μια τόσο όμορφη ψυχή. Είμαι τόσο χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να σε κοιτάξω στα μάτια και να σου πω πόσα σήμαινε για μένα η στήριξή στου και πόσο σπουδαίο πνεύμα έχεις».

Η 28χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο St. Joseph's δίνοντας άνιση μάχη με μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου.

Η Anna ήταν από καιρό θαυμάστρια της Midler. Η οικογένειά της είχε παίξει το Δεκέμβριο το «Wind Beneath My Wings» για εκείνη, σε μία προσευχή που διοργάνωσε η εβραϊκή κοινότητα για την Anna. Η Midler έμαθε για την ασθένεια της 28χρονης τον ίδιο μήνα και την κάλεσε στον Λος Άντζελες, στην πρεμιέρα της ταινίας «Parental Guidance» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Η Anna ανακάλυψε πως έχει καρκίνο μόλις ολοκλήρωσε δύο πολύ ωφέλιμες για την υγεία της διαδικασίες: έχασε 40 κιλά και έτρεξε ημιμαραθώνιο. Χωρίς να γνωρίζει πως πάσχει και η ίδια, είχε πιάσει δουλειά στην Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου αναλαμβάνοντας τις δημόσιες σχέσεις.

Μία ημέρα μετά τον ημιμαραθώνιο η Anna και ο προπονητής της πρόσεξαν πως το ένα της πόδι ήταν λίγο πιο διογκωμένο από το άλλο. Οι γιατροί διέγνωσαν ραβδομυοσάρκωμα, έναν κακοήθη όγκο που αναπτύσσεται στους μύες που ακουμπούν στα οστά.

Ένα μήνα μετά τη διάγνωση υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου στο πόδι της. Αλλά μια μαγνητική τομογραφία λίγο πριν αρχίσει χημειοθεραπείες αποκάλυψε πως είχε καρκίνο και στους πνεύμονες. Τότε αφαίρεσε ένα τμήμα του πνεύμονά της και άρχισε χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες.

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της συνέχισε να επιδεινώνεται. Υποβλήθηκε συνολικά σε 18 επεμβάσεις.

«Ο κόσμος είναι πολύ κακός, είμαι τόσο συγκινημένη που μπόρεσα να δω το φως γύρω από σένα», της είπε στο τηλέφωνο η Midler. Καθώς το τηλεφώνημα τελείωνε τη ρώτησε: «Θέλεις κάτι από μένα; Μπορώ να κάνω κάτι για σένα;»

«Μπορείς να κάνεις πραγματικότητα ένα από τα όνειρά μου και να τραγουδήσεις το "Wind Beneath My Wings" για μένα;» τη ρώτησε η Anna.

Γέρνει μαλακά στο κρεβάτι, κλείνει τα μάτια και απολαμβάνει καθώς η Midler τραγουδά και δυσκολεύεται να ολοκληρώσει τους στίχους καθώς κλαίνε μαζί.

«Εντάξει άγγελέ μου, σου στέλνω ένα μεγάλο φιλί», λέει η Midler

«Ελήφθη», απαντά η Anna και χαμογελά.

Τρεις ημέρες μετά η Anna δεν υπήρχε πια.

Δείτε το βίντεο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.