Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μπαράζ μεταλλίων στο στίβο για τα ελληνικά χρώματα στους Μεσογειακούς της Μερσίνης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δουβαλίδης στα 100μ. με εμπόδια, Τσάκωνας στα 200μ., Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη στο επί κοντώ κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο ενώ ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Τσιάμης στο τριπλούν

Τέσσερα μετάλια (τρία χρυσά και ένα χάλκινο) κατέκτησαν οι Έλληνες αθλητές του στίβου στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης.

Πρώτος χρονικά κατέκτησε μετάλλιο ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 17μ. πίσω από τον Ντανιέλε Γκρέκο, ο οποίος «πέταξε» στα 17,12μ.

Λίγη ώρα μετά ο Κώστας Δουβαλίδης τερμάτισε πρώτος στον τελικό των 110μ. με εμπόδια με χρόνο 13'45''

Χρυσό μετάλλιο κατάκτησε και ο Λυκούργος Τσάκωνας στον τελικό των 200μ κερδίζοντας πάνω στον τερματισμό τον Τούρκο παγκόσμιο πρωταθλητή εφήβων, Ραμίζ Γκουλίγιεφ, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Ισπανός Σέρτζιο Ρουίς Σεράνο.

Ο Τσάκωνας, μάλιστα, με το 20.45 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα και παράλληλα «σφράγισε» το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάλημα της Μόσχας.

Μεσογειονίκης για πρώτη φορά στην καριέρα της αναδείχθηκε και η Στέλλα Ηρώ Λεδάκη στο επί κοντώ κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με 4.50μ, επίδοση που αποτελεί ισοφάριση του ρεκόρ αγώνων. Για την ιστορία το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ισπανίδα Ναρόα Αγκίρε Κάμιο με 4.40μ και το χάλκινο η Γαλλίδα Μάριον Μπουϊσόν με το ίδιο ύψος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.