Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ξεκινά η κατασκευή 22 νέων χειρουργείων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στον αγιασμό του εργοταξίου για την ανέγερση των νέων χειρουργείων του «ΓΝΑ Ευαγγελισμός-Οφθαλμιατρείο Αθηνών-Πολυκλινική», παρέστη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τα οποία είναι δωρεά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή 22 νέων υπερσύγχρονων χειρουργείων στον Ευαγγελισμό», ανέφερε ο υπουργός μετά το πέρας της τελετής και πρόσθεσε ότι « η Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνει μια μεγάλη ευθύνη και δίνει τα αναγκαία χρήματα, ενώ πιστεύω ότι το έργο θα έρθει εις πέρας στον προβλεπόμενο χρόνο, δηλαδή σε 15 μήνες από σήμερα».

Στην τελετή, επίσης, παρευρέθησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Αλέξανδρος Τουρκολιάς, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, καθώς και ο Διοικητής του «ΓΝΑ Ευαγγελισμός», Μιχάλης Θεοδώρου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί αρκετές πτέρυγες του νοσοκομείου, συνομιλώντας τόσο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και ασθενείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.