Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Πτυχιακές με... ντελίβερι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι ο μόνος χώρος που αξιοποιείται σε έναν "σιωπηλό" όροφο με ξενοίκιαστα γραφεία και θέα στη Λεωφόρο Συγγρού. Στην ιστοσελίδα της η εταιρεία παρουσιάζεται ως εκπαιδευτικό κέντρο, αναφέρει ότι έχει παραρτήματα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα και ότι έχει στήσει δίκτυο 100 εξωτερικών συνεργατών.

Πίσω από την πόρτα όμως, περιμένουν μία γυναίκα, μία βιβλιοθήκη και ένας υπολογιστής. Εκεί συλλέγονται τα πρώτα στοιχεία του πελάτη: θέμα, άξονας, βιβλιογραφία (αν υπάρχει) και αριθμός σελίδων. Εκεί εκπονούνται εξ ολοκλήρου πτυχιακές εργασίες φοιτητών επί πληρωμή.

Από το κέντρο λένε το εξής: «Σας λέμε το κόστος και εάν συμφωνείτε ξεκινάμε με προκαταβολή, που είναι το ένα τρίτο της συνολικής τιμής. Μετά μπορούμε να φτιάξουμε έναν σκελετό, να τον δείξετε στον καθηγητή και εφόσον τον εγκρίνει συνεχίζουμε».

Η εργασία θα εκπονηθεί από κάποιον εξωτερικό συνεργάτη αφού «δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς» όπως σε πληροφορεί το κέντρο εκπαίδευσης. «Η επικοινωνία μαζί του γίνεται με e-mail. Είναι δύσκολο να μιλήσετε μαζί του» προσθέτουν.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με τα Νέα, φοιτητές πληρώνουν έως και 1000 ευρώ σε γραφεία που αναλαμβάνουν τη συγγραφή πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.