Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Επιστολή του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία για τα πεζοδρόμια στην Πτολεμαίδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιστολή προς τη Δήμαρχο Εορδαίας, τον Αντιδήμαρχο Εορδαίας (Υπεύθυνος Δημοτικής Αστυνομίας), τη Διευθύντρια Δημοτικής Αστυνομίας Εορδαίας, τον Πρόεδρο Δημοτικό Συμβουλίου Εορδαίας, τους Δημοτικούς Συμβούλους και την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Πτολεμαΐδας έστειλε ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην οποία αναφέρει πως « με το υπ’ αριθμ. 15/03-04-2013 έγγραφο του σας ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα μέλη του στην προσπελασιμότητα στο φυσικό και δομημένο περιβάλλον.

Δυστυχώς μετά από ένα μήνα περίπου η κατάσταση συνεχίζει να είναι δραματική. Τα τραπεζοκαθίσματα καταλαμβάνουν ολόκληρα πεζοδρόμια. Καταστηματάρχες εκθέτουν τα προϊόντα τους κλείνοντας ολόκληρα πεζοδρόμια. Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς. (Ως πεζοδρόμιο ορίζεται ο χώρος στις πόλεις που προορίζεται για να περπατάνε οι πεζοί. Για αυτό τον λόγο και ονομάζεται πεζοδρόμιο.) Η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία σφυρίζουν αδιάφορα. Να τους χαιρόμαστε όλους αυτούς για την «ομορφιά» αυτής της πόλης. Σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να αναρωτηθείτε ποιός θα είναι υπεύθυνος.

Αν δεν μεριμνήσετε άμεσα ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μήγγος Μιχάλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Συμεωνίδης Μάριος



Πηγή: http://www.xronos-kozanis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.