Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Παζάρι βιβλίου στην Ξάνθη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι εκπτώσεις σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν το 90%.

Ταξίδι στην ιστορία, τον πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα, το χιούμορ, τις περιηγήσεις, τη γαστρονομία αλλά και την παιδική αθωότητα υπόσχεται το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδας μέσα από μια πρωτότυπη και ξεχωριστή έκθεση-παζάρι βιβλίου που για πρώτη φορά διοργανώνει στη Θράκη.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νίκος Μπαζίνας, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Επαγγελματικού Σωματείου Εκδοτών Βιβλιοπωλών, πρόκειται για ένα παζάρι βιβλίων με τη συμμετοχή 150 εκδοτών, με 500.000 βιβλία, με εκπτώσεις που ξεκινούν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%. Αυτό σημαίνει ότι ο επισκέπτης θα βρει βιβλία από 0,50 λεπτά.

Με αφορμή την παραπάνω διοργάνωση το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος θα ενισχύσει με βιβλία έξι βιβλιοθήκες (δύο σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα) που θα επιλέξουν οι Δήμοι Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής.

Η έκθεση φιλοξενείται στο εμπορικό πάρκο Flamingo στο 4ο χλμ. της οδού Ξάνθης-Πόρτο Λάγος (παλιά Εθνική οδός Ξάνθης-Κομοτηνής) και θα διαρκέσει μέχρι τις 1 Ιουνίου 2013. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 9.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ. Τα Σάββατα από τις 9.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ. Κυριακή και αργίες κλειστά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.