Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ώρα για αποτοξίνωση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τροφές που συμβάλουν στη βελτίωση της φόρμας.

Η άνοιξη είναι η ιδανική περίοδος για να αποτοξινωθείτε από τις ατασθαλίες του χειμώνα, αλλά και για να προετοιμαστείτε για τις απαιτήσεις του καλοκαιριού.

Για να μην «τρέχετε» λοιπόν τελευταία στιγμή δείτε παρακάτω ποιες τροφές θα αποτοξινώσουν τον οργανισμό σας και θα καλυτερεύσουν τη φόρμα σας.

Smoothie με μούρα και λαχανικά: Ο καλύτερος συνδυασμός για την πιο αποτελεσματική αποτοξίνωση.

Αναμειγνύοντας μούρα με κάποια πράσινα λαχανικά, όπως το σπανάκι και το σέλινο, θα απολαύσετε ένα γευστικότατο smoothie αλλά και ένα δυνατό ποτό αντιοξειδωτικών.

Πράσινο τσάι: Περιέχει αρκετά αντιοξειδωτικά, τα οποία αποτοξινώνουν τον οργανισμό με τον καλύτερο τρόπο. Έρευνες έχουν δείξει πως η συχνή κατανάλωση πράσινου τσαγιού, μπορεί να αποτρέψει διάφορους τύπους καρκίνου.

Λάχανο: Το λάχανο περιέχει σχεδόν 92% νερό, είναι ένα φυσικό διουρητικό που αποβάλει τα περιττά υγρά και τις τοξίνες από τον οργανισμό μας.

Επίσης περιέχει αρκετές βιταμίνες και φυτικές ίνες, απαραίτητες για να χάσετε κιλά. Η αγαπημένη σαλάτα λάχανο-καρότο είναι ιδανική για εσάς που κάνετε δίαιτα.

Μην ξεχνάτε ότι είναι πολύ σημαντικό να αποτοξινώνετε τον οργανισμό σας όταν κάνετε δίαιτα, καθώς έτσι θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.


Πηγή: http://www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.