Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

«Βοήθεια, ένα χέλι κολυμπάει μέσα μου»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αντίκρισαν οι γιατροί σε νοσοκομείο της Κίνας.

Οι γιατροί καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίζουν ιατρικά περιστατικά που χαρακτηρίζονται από απλά έως πολύ σοβαρά. Μερικές φορές όμως τα περιστατικά μπορούν να χαρακτηριστούν από… άκρως περίεργα έως και ξεκαρδιστικά!

Βέβαια μπορεί το ίδιο να μην ισχύει για τους ασθενείς… όπως συνέβη στην περίπτωση ενός άνδρα από την Κίνα.

Ο άντρας αυτός εισήχθη εσπευσμένα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο της επαρχίας Guangdong, προκειμένου οι γιατροί να… αφαιρέσουν από το σώμα του ένα… ζωντανό χέλι!

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Το χέλι κολυμπά μέσα στο σώμα μου» φέρεται να είπε στους γιατρούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun ο 39χρονος ανύπαντρος άντρας, ο οποίος πήρε την «ιδέα» από μια ταινία σκληρού πορνό.



Οι χειρουργοί αφαίρεσαν τελικά από τον ασθενή ένα χέλι μήκους 50 εκατοστών και βάρους άνω του μισού κιλού!

«Το χέλι απλά προσπαθούσε να βρει διέξοδο διαφυγής. Ήταν ακόμη ζωντανό όταν το βγάλαμε, αλλά ψόφησε λίγο αργότερα. Ήταν πολύ ανεύθυνο από μέρους του και μπορούσε να έχει πάθει σοβαρή ζημιά. Τα χέλια έχουν πολύ μικρά αλλά πολύ κοφτερά δόντια» είπε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

«Ενημερωθήκαμε για το περιστατικό και ο 39χρονος άντρας θα οδηγηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία του βασανισμού ζώου» ανέφερε ακόμη ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.