Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πήγε να θηλάσει και την έδιωξαν!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν υπάλληλο ταχυφαγείου και θύματα τη μητέρα και το μωρό της!

Η συγκεκριμένη γυναίκα - σύμφωνα με την εφημερίδα "Ν. Κρήτη", θέλησε να θηλάσει το μωρό της μέσα σε κατάστημα με γρήγορο φαγητό.

Όταν ρώτησε αν μπορεί να θηλάσει, ο υπάλληλος της απάντησε πως αυτό δε γίνεται γιατί θα... ενοχλούσε τους γύρω της. Αυτό ήταν που την ανάγκασε να φύγει μαζί με την οικογένεια της από το μαγαζί.

Και όλα αυτά την ώρα που εδώ και λίγες μέρες το "Ηράκλειο καλωσορίζει τον θηλασμό", με τη Δημοτική Αρχή, αλλά και την τοπική κοινωνία να αγκαλιάζει μέσα από τη σημαντική πρωτοβουλία που έλαβε με στόχο να σπάσει το ταμπού που υπάρχει και ισχύει για πολλούς ακόμα και σήμερα με το θηλασμό.


Πηγή: http://www.enikos.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΊ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΗ;;;;;; ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΛΕΩ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοείται φίλε μου πως κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε το ρεπορτάζ. σίγουρα όμως η κοινωνία του ηρακλείου ξέρει που και τι έγινε.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.