Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Κολώνα-παγίδα στο Ηράκλειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με πολύ σοβαρό τραυματισμό κινδύνεψε ένα μωρό με τη μητέρα του προσπαθώντας να αποφύγουν μια κολώνα που βρίσκεται μεσούσης της ράμπας τυφλών στο κέντρο του Ηρακλείου!

Η συγκεκριμένη κολώνα -εφιάλτης βρίσκεται στην οδό Κόσμων 26 στο κέντρο του Ηρακλείου και κατά το παρελθόν είχαμε επισημάνει την δυσκολία που αντιμετωπίζουν δεκάδες άτομα με ειδικές ανάγκες που διέρχονται από το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος, μια μητέρα σταματάει στην κολώνα έτσι ώστε να μπορέσει να την προσπεράσει και να χωρέσει το καρότσι από το πεζοδρόμιο, με τραγικό αποτέλεσμα να ανατραπεί και το μικρό παιδί να βρεθεί με το πρόσωπο στο οδόστρωμα!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι λίγα δευτερόλεπτα αφότου περαστικοί βοήθησαν μητέρα και βρέφος να σηκωθούν, τον δρόμο διέσχισε ένα αυτοκίνητο, κάτι που θέτει εύλογα ερωτήματα σχετικά με το τι θα γινόταν αν το αυτοκίνητο περνούσε λίγο πριν την πτώση, σε ένα σημείο στο οποίο ομολογουμένως δεν υπάρχει περιθώριο αντίδρασης.

Οι καταστηματάρχες της περιοχής τονίζουν εμφανώς δυσαρεστημένοι από τα καθημερινά περιστατικά, ότι έχουν προτείνει στον Δήμο Ηρακλείου, να αναλάβουν με δικά τους έξοδα την απομάκρυνση της κολώνας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταστήσουν καλώδια της ΔΕΗ εντός της ιδιοκτησίας τους, χωρίς όμως να έχουν λάβει απάντηση.

Δείτε τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.