Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

A.O. Γιάννινα εναντίον Μπαρτσελόνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα φοβερά παιδιά των Ιωαννίνων πάνε Καμπ Νου.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο YouTube έκανε το γύρο του κόσμου. Όχι, δεν επρόκειτο για κάποιο στιγμιότυπο μεγάλης ομάδας του εξωτερικού, αλλά για τα 13χρονα παιδιά του ΑΟ Γιάννινα που με την ανάπτυξη του παιχνιδιού τους θύμισαν Μπαρτσελόνα.

Η… αυθεντική «Μπάρτσα» εντυπωσιάστηκε από όσα είδε και προσκάλεσε την ομάδα στη Βαρκελώνη για ένα φιλικό. Αυτό κατέστη εφικτό με τη συνδρομή του ομίλου Forthnet και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Βασίλης Κίτσης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για αυτό το μαγικό ταξίδι που ξεκινά και ουδείς ξέρει πού μπορεί να φτάσει.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βασίλης Κίτση:

-την προβολή που πήρε η ομάδα του: «Έχει γίνει ένα τεράστιο θέμα. Ήταν στις 23 Δεκεμβρίου του 2012 σε έναν αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο Ιωαννίνων και από τότε αυτό το θέμα έχει ξεφύγει. Ένας γονέας το ανέβασε στο ίντερνετ κι έγινε το μεγάλο μπαμ. Βλέπαμε καθημερινά ότι τα χτυπήματα στο YouTube ήταν πάρα πολλά. Έχει γίνει είδηση σε όλο τον κόσμο και μας παίρνουν συνεχώς από μεγάλα κανάλια του εξωτερικού. Την περασμένη εβδομάδα ήρθε στην προπόνηση για να κάνει θέμα το Associated Press».

-τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας: «Η ομάδα αποτελείται από 19 παίκτες, κάποια παιδιά είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και προπονητή έχουν τον Κώστα Ιωαννίδη. Οι πάσες, το να περνάει η μπάλα και από τους έντεκα παίκτες της ομάδας χωρίς να την ακουμπήσει αντίπαλος προκάλεσε αίσθηση. Είναι φιλοσοφία της ομάδας να παίζει έτσι και να αναπτύσσεται. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συνεχίσουμε να παίζουμε αυτό το ποδόσφαιρο και ακόμη καλύτερο».

-την πρόσκληση της Μπαρτσελόνα: «Στην Μπαρτσελόνα είδαν το βίντεο και είχαμε ανταλλαγή e-mail. Δεχτήκαμε πρόσκληση να πάμε στη Βαρκελώνη. Κάναμε κάποιες κινήσεις σαν διοίκηση, αλλά αν δεν βοηθούσε το κανάλι της Nova, δεν θα μπορούσαμε να πάμε στη Βαρκελώνη. Αύριο θα πάρουμε και τα ρούχα που θα είναι συλλεκτικά. Νιώθουμε ευτυχισμένοι και συγκινημένοι. Θέλουμε να το ζήσουμε και δεν ξέρουμε πού θα τραβήξει. Θα εκπροσωπήσουμε όλα τα Ελληνόπουλα, όλες τις ακαδημίες και πιστεύω σε λίγα χρόνια αυτά τα παιδιά θα παίζουν στη Σούπερ Λίγκα».




Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.