Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Πάνω από 300 οικογένειες έχουν βοηθηθεί από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέχρι σήμερα έχει διανέμει χιλιάδες τσάντες με τρόφιμα και ρούχα.

Περισσότερες από 300 άπορες οικογένειες στα Χανιά έχουν βοηθηθεί από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου.

Στο διάστημα αυτό έχουν διανεμηθεί χιλιάδες τσάντες με τρόφιμα, είδη ρουχισμού, σχολικά είδη αλλά και είδη οικιακής χρήσης, ενώ ο αριθμός των δημοτών που ζητούν να γίνουν δικαιούχοι στο παντοπωλείο αυξάνεται.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου δημιουργήθηκε με σκοπό την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων πολιτών και από την πρώτη στιγμή αρωγοί αυτής της πρωτοβουλίας είναι φορείς, επιχειρήσεις, η σχολική κοινότητα και απλοί πολίτες, οι οποίοι προσφέρουν σχεδόν σε καθημερινή βάση είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Χανίων, «τις επόμενες ημέρες, ολοκληρώνεται η διαδικασία αξιολόγησης των δικαιολογητικών των νέων αιτήσεων που έχουν υποβληθεί στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου και οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν προκειμένου να παραλάβουν την ειδική κάρτα ώστε να λαμβάνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης».

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, ο δήμος, θέλοντας να τιμήσει φορείς και πολίτες για την βοήθειά τους διοργανώνει ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.