Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

H «Αποστολή» ξανά κοντά στους ακρίτες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διανομή τροφίμων από τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Αρχιεπισκοπής.

Κλιμάκιο του φιλανθρωπικού Οργανισμού τη Αρχιεπισκοπής Αθηνών, «Αποστολή» με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, βρέθηκε σήμερα στην Πάτμο με σκοπό την διανομή τροφίμων σε κατοίκους που έχουν ανάγκη.

Ο φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά από παρέμβαση του κ.κ. Ιερωνύμου ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Δημάρχου Πάτμου κ. Γρηγόρη Στόικου, να ενισχυθούν οι 160 καταγεγραμμένοι άποροι του νησιού, αλλά και των γειτονικών Αρκιών, όπου ζουν λίγοι κάτοικοι που δυσκολεύονται να επιβιώσουν.

Η « Αποστολή», όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο κ. Δήμτσας, ενισχύει αυτή την φορά εκτός από την Πάτμο και τους Αρκιούς και την Κάλυμνο και την Λέρο με τόνους τροφίμων, φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, ευχαρίστησε την «Αποστολή» και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών για την βοήθεια σε τρόφιμα και φάρμακα τονίζοντας ότι σε αυτή την κρίση οι ακρίτες έχουν πληγεί και η Μητρόπολη περιθάλπει πάνω από 300 άπορους που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.