Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Επιχείρηση "Καθαρά Χέρια" στο Δημόσιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

H επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» έχει ήδη ξεκινήσει και τα ευρήματα είναι αποκαλυπτικά. Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απομάκρυνση από το Δημόσιο μέχρι και 7.000 υπαλλήλων από το σύνολο των υποθέσεων, με την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης να προσπαθεί, μέσω των επίορκων να «πιάσει» τον στόχο της τρόικας.

Πλαστά πτυχία που έχουν κατατεθεί για τον διορισμό ή την κατάληψη θέσεων προϊσταμένων, εκατοντάδες υπάλληλοι που είχαν εξαφανιστεί από τις υπηρεσίες τους λόγω... ψυχολογικών προβλημάτων, εργαζόμενοι του Δημοσίου που είχαν καταδικαστεί από τα ποινικά δικαστήρια και δεν είχαν απασχολήσει τα πειθαρχικά συμβούλια της υπηρεσίας τους αλλά και ξενόγλωσσοι δημόσιοι λειτουργοί που δεν γνωρίζουν γρυ αγγλικά είναι τα ευρήματα των ελέγχων που έχουν πραγματοποιήσει πρόσφατα οι υπηρεσίες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με στόχο να ανακαλύψουν τα «τρωκτικά» του Δημοσίου και να τα οδηγήσουν στην έξοδο από τις κρατικές υπηρεσίες.

Η επιχείρηση «Καθαρά χέρια» στο Δημόσιο έχει ήδη ξεκινήσει καθώς το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποιεί ελέγχους σε υπηρεσίες για τον εντοπισμό των κοπανατζήδων, στο μικροσκόπιο των επιθεωρητών έχουν μπει οι προσωπικοί φάκελοι υπαλλήλων με στόχο να ανακαλυφθούν πλαστά έγγραφα, ενώ έχει κατατεθεί πόρισμα με πειθαρχικές υποθέσεις που οδηγούν στην αργία τους ελεγχόμενους υπαλλήλους.

Τα ευρήματα των μέχρι τώρα ελέγχων είναι αποκαλυπτικά και υπάρχουν εκτιμήσεις ότι μπορεί να απομακρυνθούν από το Δημόσιο μέχρι και 7.000 υπάλληλοι από το σύνολο των υποθέσεων.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.