Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αλεπού άρπαξε βρέφος μέσα από το σπίτι του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Του έκοψε το δάχτυλο και του το επανακόλλησαν οι γιατροί.

Ο μόλις πέντε εβδομάδων Denny Dolan από το Kent αναρρώνει σε νοσοκομείο του Λονδίνου μετά την επίθεση που δέχτηκε από… αλεπού μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του!

Λίγες ημέρες νωρίτερα η μητέρα του Hayley τον είχε βρει μέσα στο σαλόνι μέσα στα αίματα και μια αλεπού να προσπαθεί να τον τραβήξει έξω.

Η νεαρή μητέρα τρομοκρατημένη προσπάθησε να διώξει το άγριο ζώο για να σώσει το γιο της, ο οποίος θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, αλλά φαίνεται ότι ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του.



«Η αλεπού προσπαθούσε να τραβήξει το μωρό έξω. Όταν η Hayley άκουσε το κλάμα του και πήγε να δει τι συμβαίνει είδε την αλεπού και άρχισε να την κλωτσάει. Το μωρό ήταν μέσα στα αίματα και το χεράκι του είχε σοβαρή ζημιά. Η αλεπού τον είχε αρπάξει με τα δόντια της και τον χτυπούσε, προσπαθώντας να τον βγάλει από την πόρτα. Υπήρχαν παντού αίματα» είπε η θεία του μωρού Lorraine Murphy στη MailOnline.



Οι γιατροί επανακόλλησαν το δάχτυλο στο αριστερό χέρι του μικρού Denny, του έκαναν τέσσερα ράμματα στο κεφάλι του και μερικά στο πηγούνι.



«Υπάρχουν δύο μεγάλες αλεπούδες που κυκλοφορούν εδώ γύρω. Δε θα αφήνουμε τα παιδιά μας να παίζουν έξω πια. Ανησυχούμε» είπε ένας γείτονας της οικογένειας.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.