Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αυτοκτόνησε γιατί τον ανάγκασαν να χωρίσει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκοψε το νήμα της ζωής του λίγο πριν ξεκινήσει τις σπουδές του.

Ο έρωτάς του για την αγαπημένη του και ο αναγκαστικός χωρισμός που επέβαλε ο πατέρας της ήταν αρκετά για να ωθήσουν τον 18χρονο Joshua Bazeley στην αυτοκτονία.

Ο Joshua, που ονειρευόταν να γίνει κτηνίατρος και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τις σπουδές του στο Royal Veterinary College, αυτοκτόνησε δύο εβδομάδες αφού ο πατέρας της φίλης του Hannah Kinston τον ανάγκασε να σταματήσει να τη βλέπει.

Ο 18χρονος είχε αρχίσει να βγαίνει με την Hannah το Φεβρουάριο, ενώ δούλευε για τον πατέρα της σε φάρμα στο Stanton. Λίγο καιρό μετά την αρχή της σχέσης τους ο κ. Kinston έμαθε ότι ο Joshua έβγαινε με την κόρη του και τον ανάγκασε να σταματήσει να τη βλέπει λέγοντας μάλιστα ότι η σχέση ήταν «λίγο πρώιμη». Σε αυτή του την απόφαση συνέβαλε και ο αυξημένος λογαριασμός του κινητού της κόρης του.

Το ζευγάρι χώρισε, σύμφωνα με τη Daily Mail, στις 30 Ιουνίου και λίγο μετά το χωρισμό ένας φίλος του Josua τον ενημέρωσε ότι η πρώην αγαπημένη του τον είχε ξεπεράσει και είχε βρει καινούργιο σύντροφο. Αυτή ήταν και η χαριστική βολή για τον ερωτευμένο 18χρονο που αυτοκτόνησε μπαίνοντας μπροστά στις ρόδες ενός φορτηγού σε κεντρική λεωφόρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.