Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Οι πόνοι στη μέση ήταν τελικά… τοκετού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήταν έγκυος και δεν το ήξερε!
Η Kelly Gadsby από το Tamworth ξύπνησε ένα πρωί με πολύ έντονους πόνους στη μέση, τους οποίους απέδωσε στο γεγονός ότι την προηγούμενη μέρα είχε δουλέψει παραπάνω στο μπαρ όπου εργαζόταν.

Όταν οι πόνοι έγιναν αφόρητοι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι… είχε ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού καθώς ήταν εννέα μηνών έγκυος!

Μέσα σε λίγες ώρες κρατούσε στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Η Kelly έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος καθώς όπως ανέφερε στην Daily Mail έπαιρνε καθημερινά το αντισυλληπτικά χάπια, ενώ είχε κανονικά έμμηνο ρύση.

Η ίδια πρόσθεσε ότι μόνο όταν τη μετέφεραν στο νοσοκομείο πρόσεξε ότι η κοιλιά της είχε… μεγαλώσει!



Δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος και είπε ακόμη ότι οι φίλοι της της έλεγαν ότι έμοιαζε να έχει χάσει και βάρος.
Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα εργαζόταν σε 14ωρες βάρδιες ενώ είχε πέσει και από τις σκάλες μέσα στο σπίτι της πριν από τρεις μήνες.



«Ήταν ένα σοκ και πολύ μεγάλη έκπληξη. Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος. Δεν ένιωσα τίποτα, ούτε ναυτίες ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα. Μερικές ημέρες ένιωθα περισσότερη κούραση, αλλά το απέδιδα στο γεγονός ότι εργάζομαι 40 με 50 ώρες την εβδομάδα» είπε η ίδια.



«Οι συνάδελφοί μου με είδαν ξαφνικά να πέφτω στο πάτωμα. Είχα μόλις ενημερωθεί από το νοσοκομείο ότι είχα γίνει πατέρας. Δεν το σχεδιάζαμε και ήταν μεγάλη έκπληξη» είπε ο σύντροφός της.

Ο 35χρονος Alan Jones πάσχει από το σύνδρομο Chron και οι γιατροί του είχαν πει ότι ίσως δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει πατέρας επειδή παίρνει ισχυρά φάρμακα και θα ήταν επικίνδυνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.