Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

"Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έλληνες καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια συναυλία για να ενισχύσουν το πρόγραμμα " Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο" στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και του ΟΣΚ...

Το δελτίο Τύπου της ΕΤ αναφέρει:

"Μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή Ελλήνων καλλιτεχνών, διοργανώνει η «Φωνή της Ελλάδας» την Τρίτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 20.00, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων (ΟΣΚ) «Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο».

Στη συναυλία θα πάρουν μέρος οι ερμηνευτές Νίκος Ζούδιαρης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Απόστολος Ρίζος και Λάκης Χαλκιάς, μαζί με τους μουσικούς Γρηγόρη Πολύζο (πιάνο), Μιχάλη Πορφύρη (τσέλο), Θάνο Γκιουλετζή (βιολί) και Μανώλη Καραντίνη (λαϊκά έγχορδα). Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο studio C της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι της «Φωνής της Ελλάδας» Έλενα Καραγιάννη και Νατάσσα Βησσαρίωνος .

Το μήνυμα της συναυλίας θα φτάσει στους Έλληνες σε όλο τον κόσμο μέσα από την απευθείας μετάδοση της συναυλίας από τις συχνότητες της «Φωνής της Ελλάδας» στα ερτζιανά και το διαδίκτυο. Η συναυλία θα μεταδοθεί επίσης απευθείας από το Πρώτο, το Δεύτερο Πρόγραμμα, το KOSMOS, το Φιλία, αλλά και τους 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ, καθώς και διαδικτυακά, μέσα από την υπηρεσία Webradio στο www.ert.gr

Στόχος του πιλοτικού προγράμματος «Υιοθετήστε ένα ειδικό σχολείο» είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο αλληλεγγύης, για να καλυφθούν οι ανάγκες έξι ειδικών σχολείων που εδρεύουν στο Περιστέρι και τριών συστεγαζόμενων στο Αιγάλεω, το Ίλιον και το Πέραμα.

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν τη στήριξή τους στο βαθμό και τη συχνότητα που οι ίδιοι επιθυμούν, συνεισφέροντας στην κάλυψη των αναγκών των συγκεκριμένων σχολείων σε εξοπλισμό, όπως εκπαιδευτικό υλικό, τεχνολογικά μέσα, ιατρικό υλικό, ειδικό λεωφορείο για τη μεταφορά των μαθητών κ.ά".



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.