Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ουσίες και αλκοόλ επηρεάζουν την επίδοση των αντρών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχουν μέτρια ή μειωμένη σεξουαλική απόδοση στο κρεβάτι.

Οι άντρες που παίρνουν ναρκωτικά έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν «θέματα» με τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι, ακόμη κι αν έχουν περάσει μερικά χρόνια από την τελευταία φορά που τα πήραν.

Πρόσφατη έρευνα ανατρέπει τις έως σήμερα εκτιμήσεις ότι ο οργανισμός «συνέρχεται» μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων, προειδοποιώντας τους άντρες που κάνουν χρήση διαφόρων ουσιών ή τους αρέσει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Οι ερευνητές, η μελέτη των οποίων δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, μελέτησαν τις σεξουαλικές επιδόσεις 906 ανδρών.

Οι 550 από αυτούς διεγνώσθησαν με εθισμό είτε στο αλκοόλ, είτε σε ναρκωτικά όπως κοκαΐνη, ηρωίνη, μαριχουάνα, speedball (συνδυασμός κοκαΐνης και ηρωίνης) είτε και στα δύο, χωρίς όμως να είναι εξαρτημένοι την περίοδο που διεξήχθη η μελέτη.

Οι υπόλοιποι 456 δεν είχαν δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά, ούτε ήταν ποτέ πότες.

Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Γρανάδα της Ισπανίας και Σάντο Τομάς της Κολομβίας, μελέτησαν τέσσερις τομείς της σεξουαλικής απόδοσης: ερωτική επιθυμία, ικανοποίηση, διέγερση και οργασμό.

Βρήκαν ότι οι χρήστες ναρκωτικών είχαν «μέτρια έως πολύ μειωμένη σεξουαλική απόδοση» συγκριτικά με τους «καθαρούς» συμμετέχοντες.

Το αλκοόλ βρέθηκε ότι έχει «χειρότερη επίδραση στη στυτική δυσλειτουργία», ενώ όσοι άνδρες είχαν κάνει χρήση ηρωίνης, κοκαΐνης, αλκοόλ και speedball είχαν δυσκολία να επιτύχουν οργασμό.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.