Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ολυμπιακός κοντά στο Χατζηκυριάκειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δυο άρθρα σχετικά με το θέμα:

----------------------


Ο «1ος ετήσιος αγώνας αγάπης» για το Χατζηκυριάκειο



Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αρχίζουν να σκέφτονται... γιορτινά. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ετήσιος αγώνας αγάπης για την ενίσχυση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Προστασίας Ανηλίκων.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά ενεργειών που έχουν προγραμματίσει οι ερυθρόλευκοι για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Οι Πειραιώτες μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ενημερώνουν για τον αγώνα στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού με τους ρεπόρτερ.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και οι ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σας προσκαλούν, την Κυριακή 16/12 στις 15:00, στο ΝΑΟ του ελληνικού ποδοσφαίρου, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον «1ο ετήσιο αγώνα αγάπης» για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Προστασίας Ανηλίκων.

Οι δόξες του Ολυμπιακού και οι άνθρωποι που καθημερινά καταγράφουν την επικαιρότητα για το Θρύλο του ποδοσφαίρου παίζουν ένα φιλικό παιχνίδι που ταυτόχρονα είναι και μήνυμα στήριξης και αγάπης για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου.

Η είσοδος στο παιχνίδι της Κυριακής είναι δωρεάν για όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να έρθουν στο γήπεδο μας φέρνοντας μαζί τους δώρα για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου.

Ο αγώνας αυτός είναι η αρχή ενεργειών και εκδηλώσεων που ετοιμάζει η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η ευρύτερη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, για τις μέρες των εορτών, μέρες που πρέπει να μοιραζόμαστε την αγάπη μας και τη ζεστασιά μας με αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Αύριο Παρασκευή 14/12 στις 17:00, στην αίθουσα Τύπου του «Γ.Καραισκάκης», η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ με αφορμή τον «1ο αγώνα αγάπης» για το Χατζηκυριάκειο. Στην συνέντευξη αυτή θα παρουσιαστούν και οι δράσεις της «ερυθρόλευκης αγκαλιάς» που θα ανοίξει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας τις μέρες που ακολουθούν.

Ο μεγαλύτερος ελληνικός αθλητικός σύλλογος, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα, η μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καλεί και τους φιλάθλους μας αλλά και τα ΜΜΕ να είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.



Πηγή: http://www.sport-fm.gr

----------------------


«Η κοινωνική αγάπη δεν έχει χρώμα»



Κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (16/12), στο φιλικό Βετεράνων-δημοσιογράφων για την ενίσχυση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, απηύθυνε μέσω του NovaΣπορ FM 94,6 ο Κώστας Kαραπαπάς.

«Να δείξουμε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να ανταποδώσει την αγάπη που δέχεται», τόνισε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

« Πριν από μερικές μέρες ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Αντώνης Γλύκας έριξαν την ιδέα να γίνεται ένας αγώνας ανάμεσα στους Βετεράνους του Ολυμπιακού και τους ανθρώπους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας. Σημασία έχει να γίνει το παιχνίδι και να έρθει ο κόσμος στο «Καραϊσκάκη». Είναι δωρεάν η εκδήλωση και το μόνο που θέλουμε είναι ο κόσμος να φέρει κάποιο δώρο για τα παιδιά. Απλώς να υπογραμμίσουμε πως πρόκειται για κοριτσάκια και τα δώρα να είναι σε καλή κατάσταση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν λειτουργεί μόνο τέτοιες μέρες για τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν θα πιστέψετε πόσοι άνθρωποι ολόκληρη τη χρονιά έρχονται σε επαφή με τον σύλλογο και προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Από την πλευρά μας, πατάμε λίγο “γκάζι” γιατί όλοι θέλουμε να περνάμε καλά τέτοιες μέρες.

Μακάρι να αρχίσουν να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις από όλες τις ομάδες. Ο αγώνας είναι στις 15:00 και στις 17:00 θα ανακοινώσουμε τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν μετά το ματς. Εκτός από τις δωρεές, ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει μία ομπρέλα σε ολόκληρη την Ελλάδα και ελπίζουμε να φανεί παντού αυτή η δράση. Ειδικά ο Ολυμπιακός λόγω δομής και οργάνωσης μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να ανταποδώσει την αγάπη που παίρνει από τον κόσμο και να την επιστρέψει με τέτοιου είδους κινήσεις.

Να ξέρετε ότι σε αυτή τη διαδικασία θα πάρει μέρος όλη η Ολυμπιακή οικογένεια. Σχεδόν κάθε μέρα θα γίνονται αυτές οι δράσεις. Ξαναλέω ότι δεν σταματάμε, επειδή η ανάγκη του κόσμου – τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και το Δ.Σ. της ΠΑΕ θα παγιωθεί. Εμείς από την πλευρά μας, γνωρίζοντας ότι μετά την θρησκεία ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στην Ελλάδα, ακόμη και μετά τα κόμματα.

Ωστόσο, η κοινωνική αγάπη δεν έχει χρώμα. Χαρακτηριστικά υπάρχουν περιοχές της Ελλάδας – που δεν είναι οπαδοί της ομάδας μας – και θα υπάρξουν και εκεί ανάλογες κινήσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην Ξάνθη, όταν ήρθε ένα παιδάκι που μας είπε ότι “είμαι ΠΑΟΚ, αλλά από σήμερα είμαι και Ολυμπιακός”. Ό,τι μπορεί ο καθένας να το κάνει αυτές τις μέρες, επειδή τα παιδιά χρειάζονται την αγάπη μας».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

----------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.