Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Περισσότερους τόνους τροφίμων συγκέντρωσαν οι εθελοντές στην Κατερίνη.

Στο κάλεσμα των εθελοντών της ομάδας δράσης του νομού Πιερίας συμμετείχαν οι κάτοικοι της Κατερίνης προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να στηριχθεί το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης τους.

Μόνο τις τελευταίες πέντε ημέρες συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 4 τόνοι τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα αρχίσουν να διατίθενται από αύριο στις δικαιούχες οικογένειες.

Οι εθελοντές της ομάδας ευχαριστούν τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους υπαλλήλους της ΚΖ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του νομού, το σωματείο εργαζομένων του ψυχιατρείου της Κατερίνης καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες του Β’ ΕΠΑΛ Κατερίνης όπως και τους πολίτες που τους συμπαραστάθηκαν.

Οι εθελοντές της ομάδας δράσης άρχισαν τη λειτουργία τους πριν από ένα χρόνο. Σκοπός της ομάδας τους είναι να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα επιβίωση κατοίκων και οικογενειών που έχουν πληγεί από την ανεργία, την οικονομική δυσπραγία αλλά και τα προβλήματα υγείας.

Στους τελευταίους 12 μήνες η ομάδα διέθεσε περισσότερους από 30 τόνους τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα σε 225 οικογένειες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 300 νέες αιτήσεις οικογενειών που ζητούν τη στήριξη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.