Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δήμαρχος στο πλευρό των μαθητών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

62 κυτία πρώτων βοηθειών με υγειονομικό υλικό και φάρμακα, που θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων της πόλης παρέλαβε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης -ευγενική προσφορά του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012.

Λίγο πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ανέλαβε πρωτοβουλία για την φαρμακευτική υποστήριξη των σχολείων του Δήμου (νηπιαγωγεία, δημοτικά γυμνάσια, λύκεια ειδικά σχολεία), στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει ο Δήμος Αμαρουσίου.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παραλαμβάνει από την εκπρόσωπο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, υπεύθυνη Επικοινωνίας Κ. Σκουτέλα τα κυτία πρώτων βοηθειών που θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των σχολικών μονάδων της πόλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Ν. Αλεπού, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη και του Δημοτικού Συμβούλου Δ. Σμυρνή.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παραδίδει στους εκπροσώπους των σχολικών μονάδων και στους μαθητές που παραβρίσκονται στην τελετή τα κυτία πρώτων βοηθειών, ευγενική χορηγία του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Σκουτέλα, την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου Μ. Καραμήτρου και προσωπικό του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.