Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΕΣΑμεΑ: Εδώ & τώρα χρηματοδότηση των Κέντρων Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δελτίο τύπου
Ανακοίνωση 03.08.12

Με επιστολή της στον υπουργό Εργασίας Ι. Βρούτση η ΕΣΑμεΑ απαιτεί να καταβληθεί άμεσα εδώ και τώρα στο σύνολο των Κέντρων Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας και Λοιπών Κέντρων η β΄ δόση της χρηματοδότησης!

Η Ε.Σ.Α.μεΑ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή της διότι ενώ από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) αυτήν την περίοδο θα καταβάλλονταν η β΄ δόση στο σύνολο των Κέντρων Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας και Λοιπών Κέντρων, από Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας που βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έγινε γνωστό ότι τους ζητήθηκε σήμερα τηλεφωνικά από τον Δικαιούχο ΕΕΤΑΑ να ακυρώσουν το τιμολόγιο - που είχαν ήδη αποστείλει - για την καταβολή της β΄ δόσης, με την αιτιολογία ότι στην τελευταία κατανομή πόρων δεν συμπεριλαμβάνονταν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!

Είναι αδιανόητο να υπάρξουν καθυστερήσεις ως προς την επιχορήγηση Κέντρων Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας σε συγκεκριμένες Περιφέρειες της χώρας, τα οποία διεκδικήσαν τη συμμετοχή τους στην εν λόγω Δράση λόγων των σοβαρών προβλημάτων βιωσιμότητας που αντιμετώπιζαν.

Το κράτος οφείλει να συμπεριφερθεί με έντιμο τρόπο και να τηρήσει τις υποχρεώσεις του στη βάση των σχετικών συμβάσεων που στο πλαίσιο της προαναφερθείσας Δράσης οι ως άνω Δομές έχουν συνάψει μ’ αυτό!


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 90 KB)
Επιστολή σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 126 KB)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.