Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

«Θα επιστρέψουμε με διψήφιο αριθμό μεταλλίων»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Σίγουρος ότι η ελληνική Παραολυμπιακή αποστολή θα επιστρέψει με διψήφιο αριθμό μεταλλίων από το Λονδίνο εμφανίστηκε ο Γιώργος Φουντουλάκης, μιλώντας στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τις επιδόσεις που θα έχουμε στους Αγώνες. Τολμώ να το πω ότι θα πάρουμε διψήφιο αριθμό μεταλλίων στο Λονδίνο», τόνισε ο αρχηγός της Παραολυμπιακής ομάδας. «Στο εξωτερικό απολαμβάνουμε μεγαλύτερης εκτίμησης», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Φουντουλάκη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

«Έχουμε την παρουσίαση σε κεντρικό ξενοδοχείο για να παρουσιάσουμε την ελληνική αποστολή και τον σημαιοφόρο μας στην Τελετή έναρξης των Αγώνων του Λονδίνου»

Για τα προβλήματα που είχαν όλο αυτό το διάστημα οι Έλληνες αθλητές

«Σε σχέση με την προηγούμενη Παραολυμπιακή χρονιά περάσαμε δια πυρός και σιδήρου. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η οικονομική κατάσταση της χώρας και κάποιοι νόμοι δεν βοήθησαν τους αθλητές του χώρου μας. Αφαιρούν το δικαίωμα στους αθλητές να κάνουν άνετα την προετοιμασία τους. Αν δεν είχαμε τη χορηγία του ΟΠΑΠ σήμερα δεν θα πηγαίναμε στο Λονδίνο».

Για τους στόχους της ελληνικής αποστολής

«Είμαστε πάρα πολύ καλά και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τις επιδόσεις που θα έχουμε στους Αγώνες. Τολμώ να το πω ότι θα πάρουμε διψήφιο αριθμό μεταλλίων στο Λονδίνο. Περάσαμε με επιτυχία τους ελέγχους ντόπινγκ από το ΕΣΚΑΝ. Στο Λονδίνο θα δείξουμε τις ικανότητες της ελληνικής αποστολής. Στο εξωτερικό απολαμβάνουμε μεγαλύτερης εκτίμησης από όλες τις χώρες σε σχέση με το εσωτερικό της χώρας μας».

Για τη διάθεση των εισιτηρίων στη διοργάνωση του Λονδίνου

«Δεν μπορούμε να βρούμε εισιτήρια για συγγενείς των μελών της αποστολής. Αυτό δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν και αυτό οφείλεται στην επαφή που έχουν οι Βρετανοί με την διοργάνωση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες».

Για τους χορηγούς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη συμμετοχή των αθλητών στους Αγώνες. Χάρη σε αυτές τις εταιρείες μπορούμε να φέρουμε στο βάθρο την Ελλάδα και να έχουμε επιτυχίες στο Λονδίνο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.