Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Αναζητείται στέγη για τις ανάγκες του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Επιστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς έστειλε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.

Το ζήτημα της παραχώρησης αχρησιμοποίητων δημόσιων κτιρίων που υπάρχουν στην περιοχή των Ιωαννίνων για τις ανάγκες του ΚΕΘΕΑ, επαναφέρει με επιστολή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, υπογραμμίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν πλέον με την επέκταση των δομών του Κέντρου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου.

Στο έγγραφο του ο Περιφερειάρχης αναφέρεται συνοπτικά στο έργο του παραρτήματος του ΚΕΘΕΑ στην Ήπειρο, το οποίο με έδρα τα Ιωάννινα, καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος, έχοντας υποδεχθεί ως τώρα στο πρόγραμμά του πάνω από 500 χρήστες και 800 γονείς, συγγενείς και φίλους χρηστών.

Ο Περιφερειάρχης κάνει επίσης αναφορά στη συνδρομή της Περιφέρειας στο έργο του ΚΕΘΕΑ και την προώθηση, σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους - της ίδρυσης παραρτημάτων σε Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα.

«Το πρόβλημα ωστόσο της χρήσης ναρκωτικών μεγεθύνεται εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης και απαιτούνται πρόσθετοι χώροι που να καλύπτουν τις απαιτήσεις του προγράμματος που υλοποιεί το ΚΕΘΕΑ», τονίζει ο Περιφερειάρχης, ζητώντας από τα Υπουργεία που διαθέτουν κατάλληλους χώρους να προχωρήσουν στην παραχώρησή τους για τις ανάγκες που υπάρχουν στην αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.