Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Έχει έντεκα παιδιά και περιμένει… ακόμη ένα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η πολύτεκνη οικογένεια αρνείται το κρατικό επίδομα.

Η 37χρονη Tania Sullivan έμεινε έγκυος στο 12ο παιδί της λίγους μήνες αφότου γέννησε τις δίδυμες κόρες της και παρότι η οικογένειά της δεν έχει σταματήσει να… μεγαλώνει η ίδια αρνείται να πάρει το κρατικό επίδομα για τους πολυτέκνους!

Η Tania διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι σήμερα δεν έχει προσλάβει ούτε μια μέρα babysitter ενώ διδάσκει η ίδια τα παιδιά της στο σπίτι. Η ίδια παραιτήθηκε από τη δουλειά της μόνο αφού γέννησε το… έκτο παιδί της!

Μαζί με τον 39χρονο σύζυγό της Mike αναγκάστηκαν να αγοράσουν ένα 17θέσιο minibus για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες μετακίνησης της πολυμελούς οικογένειάς τους.



Κάθε εβδομάδα αγοράζουν 20 καρβέλια ψωμί και καταναλώνουν 50 ποτήρια γάλα. Και καταφέρνουν να τα βγάλουν πέρα μόνο με το μισθό του Mike!



Σε όλα αυτά τα χρόνια η Tania εκτός από τις εγκυμοσύνες της, που έφεραν χαρά στην οικογένειά της, είχε και δύσκολες στιγμές καθώς είχε οκτώ αποβολές.

Συνολικά έχει συλλάβει 20 φορές σε διάστημα 19 ετών.



Η αφοσιωμένη και πολυάσχολη μητέρα έχει αποκτήσει 9 παιδιά με τον τωρινό σύζυγό της, ενώ έχει άλλα δύο από προηγούμενη σχέση της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.