Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Απόφαση - ανάσα για υπερχρεωμένη μητέρα από τα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δικαιώθηκε 46χρονη δανειολήπτρια.

Βαθιά ανάσα πήρε μια 46χρονη εκπαιδευτικός από τα Χανιά με την ανθρώπινη απόφαση του Πρωτοδικείου που ούτε λίγο ούτε πολύ της επιτρέπει να διασώσει την περιουσία της αλλά και να ξεχρεώσει τις οφειλές της με μια ευνοϊκή ρύθμιση με μια περίοδο χάριτος 2 ετών.

Σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η απόφαση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς για πρώτη φορά, δευτεροβάθμιο Δικαστήριο της Χώρας, (Πρωτοδικείο Χανίων),δικαιώνει δανειολήπτρια που προσέφυγε σ' αυτό, ζητώντας βελτίωση της απόφασης του πρωτοβαθμίου δικαστηρίου(Ειρηνοδικείο Χανίων).

To Πρωτοδικείο Χανίων, με σχετική απόφαση του, δίνει αισθητή βελτίωση της απόφασης του Ειρηνοδικείου.

Η δανειολήπτρια, όπως αναφέρει το prismanews.gr, εκπαιδευτικός και μητέρα ενός ανήλικου τέκνου, είχε μηνιαίο μισθό κατά το έτος 2011 905 ευρώ, με αύξηση του εισοδήματος της κατά 100 ευρώ, από μηνιαίο μίσθωμα, λόγω εκμίσθωσης ενός δωματίου, με συνολικό εισόδημα 1005 ευρώ/μήνα.

Έχει χρεωθεί σε επτά τράπεζες με αρκετά προϊόντα (πιστωτικές κάρτες, καταναλωτικά δάνεια και χρέος επαγγελματικό σαν εγγυήτρια) συνολικού ποσού χρέους 115.946,11 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.