Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

«Βοήθεια, ήπια δηλητήριο!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Γυναίκα έχασε τη ζωή της πίνοντας απορρυπαντικό.

Μοιραίο ήταν για την 60χρονη Gloria Smith, που βρισκόταν για διακοπές με τον μνηστήρα της στην Κύπρο, το λάθος να πιει από μπουκάλι που νόμιζε πως περιείχε μεταλλικό νερό αλλά περιείχε καθαριστικό υγρό. Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε στο πάτωμα του μπάνιου, στο πολυτελές ξενοδοχείο της, ουρλιάζοντας στον σύντροφό της Raymond Francis «είναι δηλητήριο, βοήθησε με!»

Σύμφωνα με την έρευνα, η καμαριέρα που καθάρισε το δωμάτιο του ζευγαριού γέμισε το μπουκάλι με απορρυπαντικό και όταν τελείωσε τη δουλειά της το ξέχασε εκεί.

Η γυναίκα συνελήφθη μετά το θάνατο της Smith αλλά αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες όταν φάνηκε πως είχε κάνει ένα λάθος που ο Francis χαρακτήρισε «χαζό» και εξ αμελείας.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην 4η ημέρα των 15νθήμερων διακοπών του το Σεπτέμβριο του 2010 όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο για να κάνουν μπάνιο μετά το πρωινό στην παραλία.

Η Smith είπε πως διψούσε, πήρε το μπουκάλι από το τραπέζι με τα ποτά και λίγο μετά κατέρρευσε φωνάζοντας για βοήθεια.

Ο 62χρονος ακούμπησε στο μπουκάλι τα χείλη του για να καταλάβει τι είχε γίνει και κάλεσε ασθενοφόρο καθώς ο γιατρός του ξενοδοχείου δεν βρισκόταν εκεί.

Η Smith εξέπνευσε έπειτα από ανακοπή καρδιάς μέσα στο ασθενοφόρο ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Το τοξικό
υγρό που ήπιε προκάλεσε συσσώρευση υγρών στους πνεύμονες και τον εγκέφαλό της.

«Ήταν μια συναισθηματική γυναίκα με πολλή αγάπη, συζητούσαμε για γάμο», δήλωσε από το σπίτι που μοιραζόταν με τη Smith ο σύντροφός της. «Απολάμβανε τόσα πράγματα στη ζωή, ήταν χαρούμενη κι έλεγε ‘έχω τόσα να περιμένω στο μέλλον’».

«Η Gloria δεν έπρεπε να πεθάνει. Ήταν αμέλεια. Ήταν ένα χαζό, απρόσεκτο λάθος», πρόσθεσε.

Δείτε τις φωτογραφίες








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.