Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Μειώστε την κυτταρίτιδα σε... 9 λεπτά!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Θεαματικά αποτελέσματα σε έξι βδομάδες.

Αυστηρές εργαστηριακές έρευνες, ανεξάρτητων εργαστηρίων, επιβεβαιώνουν ότι με τη χρήση του Adonia LegTone Serum επιτυγχάνεται μείωση της κυτταρίτιδας κατά 47% σε μόλις 9 λεπτά! Σε έξι εβδομάδες επιτυγχάνεται μείωση της κυτταρίτιδας κατά 72%!

Μια από τις κύριες αιτίες της κυτταρίτιδας είναι η αποδυνάμωση και αδρανοποίηση των βλαστοκυττάρων του δέρματος.Μετά την ηλικία των 22 ετών, τα βλαστοκύτταρα του δέρματος αποδυναμώνονται και αναπαράγονται με πολύ πιο αργό ρυθμό.Καθώς η αναγέννηση του δέρματος επιβραδύνεται, τα «λιπαρά» κύτταρα και οι τοξίνες «φυλακίζονται» δημιουργώντας την ανεπιθύμητη «φλούδα πορτοκαλιού» στο δέρμα, τη γνωστή ως κυτταρίτιδα.



Adonia Organics LegTone Serum - κάνει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας παρελθόν

Βασισμένο σε 23 οργανικά ελληνικά φυτά και σε συνδυασμό με την τεχνολογία των φυτικών βλαστοκυττάρων,το Adonia's LegTone Serum βοηθά στο «ξύπνημα» και την αναγέννηση των αδρανοποιημένων ή λιγότερο ενεργών βλαστοκυττάρων του δέρματος. Τα υγιή πλέον βλαστοκύτταρα βοηθούν το δέρμα να ξαναγεννηθεί και να αναζωογονηθεί μειώνοντας με φυσικό τρόπο την κυτταρίτιδα.

Adonia Organics LegTone Serum χρησιμοποιεί μόνο οργανικά φυτικά βλαστοκύτταρα

Το στιγμιαίο αποτέλεσμα οφείλεται σε ένα αρχαίο ελληνικό οργανικό μίγμα βοτάνων που ενεργοποιεί τη δύναμη των φυτικών βλαστοκυττάρων.

Παρά το γεγονός ότι πολλές εταιρίες καλλυντικών πραγματοποιούν κλινικές δοκιμές των προϊόντων τους μέσα στα εργαστήρια τους, η Adonia Organics, χρησιμοποιεί μόνο τα πιο αξιόπιστα ανεξάρτητα εργαστήρια για να εξετάσει λεπτομερειακά τα προϊόντα της, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την αποτελεσματικότητά τους.

Οι ανεξάρτητες κλινικές δοκιμές πραγματοποιήθηκαν και δημοσιεύτηκαν τον Ιαν. 2009 από ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα εργαστήρια που χρησιμοποιούνται στο χώρο των καλλυντικών το AMA. Το Adonia Organics LegTone Serum δοκιμάστηκε σε γυναίκες ηλικίας από 26 έως 57 ετών.Οι πιο πρόσφατες εξειδικευμένες μέθοδοι κατέγραψαν τις αλλαγές στο σώμα και μέσω ειδικών κλινικών φωτογραφιών μέτρησαν και τεκμηρίωσαν την ακριβή αλλαγή στην εμφάνιση του δέρματος. Το αποτέλεσμα :


- μείωση της κυτταρίτιδας κατά 47% μετά από 9 λεπτά.
- μείωση της κυτταρίτιδας κατά 72% μετά από 6 εβδομάδες.
- μείωση της περιφέρειας κατά 1,5-2 εκ. μετά από 6 εβδομάδες

Το Adonia LegTone Serum έχει υποβληθεί σε πλήθος από ανεξάρτητα tests και δοκιμές ασφάλειας και κανόνων,όπως ορίζονται στους κλάδους καλλυντικών και φαρμάκων σε ΗΠΑ και Ευρώπη, και πέρασε με επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες: www.naturalbuys.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.