Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Οι ληστές δεν κατάφεραν να σβήσουν το χαμόγελό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες και βίντεο της γενναίας Thusha.

Πριν από δεκαπέντε μήνες έδινε μάχη για τη ζωή της στο δάπεδο του καταστήματος του σπιτιού της. Η Thusha Kamaleswaran αιμορραγούσε από τον πυροβολισμό που είχε δεχθεί, αθώο θύμα ενός τρομακτικού πολέμου ναρκωτικών, που θα την άφηνε παράλυτη από τη μέση και κάτω.

Οι γιατροί είπαν στους γονείς της πως ήταν δύσκολο να ξαναπερπατήσει. Αλλά υπάρχει κάτι που η σφαίρα δεν μπόρεσε να στερήσει από το κορίτσι: το χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό της.

Σαν να μην έχει τίποτα αλλάξει στη ζωή της η Thusha απόλαυσε μία μέρα με την οικογένειά της στη Legoland. Αν δεν χρειαζόταν ο μπαμπάς της να τη σηκώνει για να την βάζει να καθίσει στα διάφορα παιχνίδια, κανείς δεν θα είχε συνειδητοποιήσει πως αυτό το κοριτσάκι είναι διαφορετικό.

Ακόμα ελπίζει πως θα καταφέρει να ανέβει σε ποδήλατο, θέλει να σπουδάσει ιατρική και προσπαθεί να μη σκέφτεται τους «κακούς ανθρώπους» που της έκλεψαν το όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια.

Ωστόσο οι τρεις δράστες που οδηγήθηκαν στη φυλακή για τους πυροβολισμούς ενδέχεται να περπατούν ελεύθεροι στους δρόμους όταν εκείνη διανύει την Τρίτη δεκαετία της ζωής της.

Δείτε τις φωτογραφίες και το σοκαριστικό βίντεο από τους πυροβολισμούς





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.