Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η ΕΡΤ κόβει την ενημέρωση στους κωφούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Η ΕΡΤ για άλλη μια φορά κάνει διακρίσεις στην ενημέρωση και κόβει το κεντρικό δελτίο στη νοηματική γλώσσα...

Μετά το κλείσιμο του καναλιού ΠΡΙΣΜΑ η ερτ μετέφερε και μετέδιδε καθημερινά το κεντρικό δελτίο στη νοηματική γλώσσα από τη συχνότητα της ΕΤ1. Τις μέρες που για κάποιο λόγο το δελτίο στη νοηματική γλώσσα δεν χωρούσε στο πρόγραμμα της ΕΤ1 η μετάδοση γινόταν από το webtv της ΕΡΤ.

Ξαφνικά απο χτες που άρχισε το EURO με έκπληξη διαπίστωσα ότι το δελτίο της νοηματικής είχε κοπεί και δεν μεταδιδόταν πουθενά ουτε από το πρόγραμμα της ΕΤ1 αλλά ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ WEBTV της ΕΡΤ χωρίς καμία ενημέρωση.


Η ΕΡΤ που είναι δημόσιο αγαθό και την πληρώνουμε όλοι μας και πρέπει να προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία χωρίς διακρίσεις και ρατσιστικές συμπεριφορές και κυρίως τώρα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο με τόσο έντονη πολιτική επικαιρότητα.

Με αυτή την απόφαση να διακόψει το κεντρικό δελτίο στην Νοηματική γλώσσα και από την ΕΤ1 αλλά και από το WEBTV χωρίς ΚΑΜΙΑ ενημέρωση αποτελεί απίστευτη διάκριση και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά απέναντι σε μια ομάδα ΑΜΕΑ τους κωφούς.

Ελπίζω η ΕΡΤ να αναθεωρήσει την απόφαση της και να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ να μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην νοηματική γλώσσα έστω από το webtv αν δεν μπορεί να μεταδοθεί από την συχνότητα της ΕΤ1 λόγω του EURO.

Ένας αποκλεισμένος από την ενημέρωση


Πηγή: http://24wro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.