Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Έκαναν ηλεκτροσόκ σε έγκυο οκτώ μηνών!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Επειδή πάρκαρε σε θέση για Άτομα με Αναπηρία.

Μία γυναίκα που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της λέει πως ένας αστυνομικός χρησιμοποίησε σε βάρος της ένα Taser, όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ. Η 30χρονη Tiffany Rent δήλωσε πως ήρθε σε αντιπαράθεση με τον αστυνομικό του Σικάγο επειδή πάρκαρε σε θέσεις που προορίζονταν για Άτομα με Αναπηρία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Rent έσκισε την κλήση που της έκοψε ο αστυνομικός και έβαλε μπρος για να φύγει αλλά ο αστυνομικός- που την προειδοποίησε να μην απομακρυνθεί από το σημείο- άρπαξε το Taser και της επιτέθηκε.




Η εφημερίδα «Chicago Tribune» γράφει πως η Rent και ο μνηστήρας της Joseph Hobbs, βρίσκονταν στο πάρκινγκ ενώ μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και τα δύο μικρά παιδιά της.

Η Rent είπε πως παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο όταν ο Hobbs μπήκε σε ένα κατάστημα και βγήκε από το SUV για να ταχτοποιήσει καλύτερα την τρίχρονη κόρη της.

Ο αστυνομικός της έκοψε κλήση για στάθμευση σε θέση για άτομα με αναπηρία. «Πέταξα την κλήση κάτω», είπε η ίδια και πήγε να ξαναμπεί στο αυτοκίνητο.




Τότε ο αστυνομικός της είπε πως τη συλλαμβάνει και της έγραψε νέα κλήση για ρίψη απορριμμάτων. Ζήτησε τα στοιχεία της κι εκείνη αρνήθηκε να του τα δώσει. Ο αστυνομικός την απείλησε πως θα χρησιμοποιούσε το Taser αν επιχειρούσε να φύγει κι όταν η γυναίκα έβαλε το κλειδί στη μίζα, το χρησιμοποίησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Hobbs τραυματίστηκε καθώς επιχείρησε να παρέμβει ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο αστυνομικός είχε δει πως η Rent ήταν οκτώ μηνών έγκυος.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.