Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Νεκρό παιδί σηκώθηκε από το φέρετρο και ζήτησε νερό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στη συνέχεια ξάπλωσε και πάλι… χωρίς να αναπνέει.

Ο πατέρας πήγε το δύο ετών αγοράκι του πίσω στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί εξακρίβωσαν για δεύτερη φορά τον θάνατό του χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν επιστημονικά το περιστατικό.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Belem της βόρειας Βραζιλίας. Ένα αγοράκι δύο ετών που νοσηλευόταν στο τοπικό νοσοκομείο σταμάτησε να αναπνέει στις 7.40 το απόγευμα της Παρασκευής από καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Το άψυχο σώμα του Kelvin Santos παραδόθηκε στoυς γονείς του μέσα σε πλαστικό κάλυμμα. Εκείνοι θρήνησαν όλη τη νύχτα το χαμό του παιδιού τους, κρατώντας το σπίτι όλο το βράδυ σε ανοιχτό φέρετρο και την επόμενη ημέρα το οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.



Μία ώρα πριν την ταφή το παιδί σηκώθηκε από το φέρετρο και είπε στον πατέρα του: «Μπαμπά, μπορώ να έχω λίγο νερό;».

«Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Σκεφτήκαμε ότι είχε γίνει ένα θαύμα και το αγοράκι μας είχε αναστηθεί. Τότε, όμως, ο Kelvin απλώς ξάπλωσε πάλι κάτω και έμεινε ακίνητος, όπως πριν. Δεν μπορούσαμε να τον ξυπνήσουμε. Ήταν και πάλι νεκρός» είπε συγκλονισμένος ο πατέρας του μικρού, Antonio Santos.



Ο πατέρας μετέφερε εσπευσμένα το άψυχο σώμα του παιδιού του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι ήταν νεκρό, χωρίς να του δώσουν καμία εξήγηση για το τι ακριβώς συνέβη.

«Δε μου έδωσαν καμία εξήγηση γι’ αυτό που είδαν τα μάτια μου. Μου είπαν μόνο ότι δεν είχαν συναντήσει ξανά κάτι ανάλογο», είπε ακόμη ο συντετριμμένος πατέρας, ο οποίος πιστεύει πλέον ότι έχασε το παιδί του από ιατρικό λάθος και κατέθεσε μήνυση κατά του νοσοκομείου.



«Δεκαπέντε λεπτά μετά τις προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη, μου παρέδωσαν το παιδί μου σε σακούλα. Οι νεκροί δε σηκώνονται να μιλήσουν και να περπατήσουν. Θα βρω την αλήθεια» πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.