Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Τρία αδέρφια πάσχουν από γυναικομαστία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Γεννήθηκαν με μια γενετική ανωμαλία.

Το στήθος τους θα ζήλευαν πολλές γυναίκες στον πλανήτη. Κι όμως πρόκειται για τρεις άντρες, τρία αδέρφια από τη Δομινικανή Δημοκρατία, οι οποίοι εξαιτίας μιας σπάνιας γενετικής ανωμαλίας εμφάνισαν μαστούς!

Τα αδέρφια Ramírez πλέον μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, χωρίς τα πειράγματα των συνανθρώπων τους, καθώς υποβλήθηκαν και οι τρεις σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης των μαστών τους.

Ο 17χρονος Yeuri δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό: «Πονάω αλλά νιώθω καλά. Τώρα δε θα μας κοροϊδεύουν πια».

Ο πατέρας τους, απεγνωσμένος από την κατάσταση, εμφανίστηκε στην τηλεόραση ζητώντας τη βοήθεια ειδικών καθώς ο ίδιος δε μπορούσε να πληρώσει για τις επεμβάσεις. Εργάζεται ως πωλητής τροφίμων σε λαϊκή αγορά και τα μεγάλωνε μόνος τους γιατί η μητέρα τους τα παράτησε όταν ήταν μικρά.

Ο διοικητής Dr Pedro Antonio Delgado από το νοσοκομείο Marcelino Velez Santana δέχτηκε να εγχειρίσει τα παιδιά δωρεάν.

Τα αδέρφια υποβλήθηκαν σε προεγχειρητικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι τόσο ο 17χρονος Yeuri όσο και ο 12χρονος Daniu και ο 11χρονος Gabriel μπορούσαν να ξαπλώσουν στο κρεβάτι του πόνου.

Τα αδέρφια έπασχαν από γυναικομαστία και τώρα θα τους χορηγηθεί κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή για να σταματήσει η παραγωγή θηλυκών ορμονών στον οργανισμό τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.